Hka_hilal Denizpak benimkinin döngüsü de genelde akşam daha hareketli gibi gündüz de uyuduğu zamanları anlıyorum 😍 1 saat içinde 40 dk uyuyor 20 dk hareketleri ara ara hissediliyor sonra tekrar uyuyor 40 dk 🥰
Arblg Hiranurunannesiii Allah bağışlasın 🙏 Böyle güzel yorumlar çok iyi geliyor psikolojimize 😇 şimdi bizim heyecanla bekledıgımız ıkı annemızın müjdeli haberı var bekliyoruz @Denizpak ve @Hka_hilal ❤️🙏 sonra da darısı kalanlarımıza inşallah❤️🙏
Denizpak Arblg inşallah arkadaşım dualarınızi eksik etmeyin sağ salim su 15 günü geçireyim size her detayı anlatıcam 😁
Hka_hilal Arblg inşallah hepimizin güzel haberleri gelecek allahın izniyle ❤️❤️❤️ @Tomucuk12 da var o benden önde, @Denizpak ile aralarında 3 gün var. Önce onlar sonra ben allahın izniyle 🥰🥰❤️❤️❤️ sonra da sizler geleceksiniz peşimize 🤲🏽🧿💕
Hka_hilal Ebbruc benim küçük hastane çıkışında 2 tulumum vardı onları koydum bi de benim 0-3 aylar küçüldü demiştim ya 😂😂
Denizpak Hka_hilal Varya ben ilk kez anladimm uyuduğunu bugün 😁 hiç anlamıyordum sen iyi anlamışsın günde kaç. Kez uyuyorlarmis kuzu nasıl oluyor yani ben pek anlamadimda ondan soruyorum 🤗
Arblg Hka_hilal aaa evet senden sonra diye hatırlıyordum ,hadi bakalım 3 annemizden de en güzel haberleri alalım da hepimize iyi gelecek ❤️ dualarımız sizinle 🙏
Hka_hilal Denizpak kuzum böyle vuruyor vuruyor çılgınlar gibi mesela şuan vuruyor. Birazdan uyuyacak uyuduğunda hiç tık olmuyor o zaman hee uyudu diyorum. Sonra uyanıp yine vuruyor o geçişleri öyle anlıyorum. Gece bile aynı bi uyuyup bi uyanıyor 😅
Ebbruc Hka_hilal hastane çıkışımızda yok, isimli de var olmadı onu giydiririm 🥰 diğerleri de büyük olur gibi
Denizpak Hka_hilal ben bu döngüyü bu hafta anladım önceden gündüz hiç durmuyordu bu hafta daha çok uyuyor demek ki 😁
Hka_hilal Arblg inşallah inşallah güzel haberlerle gelelim hepimiz o güzel sonu görsün hepimiz yavrularımıza kavuşalım allahın izniyle ❤️❤️❤️😘😘
Denizpak Hka_hilal evet büyük ihtimalle kuzucum 🥰 artık canı ne zaman isterse o zaman hareket etsin 😍