Ebbruc Hka_hilal hastaneye yedek götüreceklerimi de bi kararlaştırsam işim kolaylaşacak 😂 kendi kıyafetlerimi, hemşireye verilecekleri ayarladım gerisi duruyor karar veremiyorum hangisini koysam diye 😂😂
Denizpak Ebbruc oo sen baya bitirdin maşallah valla ileriye iş kalmadı artık rahat rahat minnoşu beklersin 🥰
Ebbruc Denizpak gerisini yarına bıraktık artık , dolabını falanda yerleştirdim çoğu şeyini zaten ama bende yoruldum bugün annemde yoruldu baya şimdi keyif zamanı 🥰
Serap09 Hiranurunannesiii merhaba hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar yattınız mi serklaj sonrası neler yaptınız
Denizpak Hka_hilal valla ya son haftalar aşırı uyuyorlar ve durgunlar o haftalara geldiğinde aklında bulunsun 🌺🌺
Denizpak Ebbruc bende çıktım dışarıya işleri hallettim bugün yürüdüm bende Allah affetsin 😁 sende bende az keyif yapalım dinlen güzelce 🥰
Hka_hilal Denizpak benimkinin döngüsü de genelde akşam daha hareketli gibi gündüz de uyuduğu zamanları anlıyorum 😍 1 saat içinde 40 dk uyuyor 20 dk hareketleri ara ara hissediliyor sonra tekrar uyuyor 40 dk 🥰