Tomucuk12 Hka_hilal bgnn kontrolum vardı herhun doktordaykm resmen😂😂😂 artık tekmeyı de az atıo dedım aynen ıttırıyor yada donuyor🥹🫣 doktor da gun gectıkce yerı daralıo cunku dedı💓
Hka_hilal Tomucuk12 heee anladımmm 😅😅 ama yine vurdu bugün baya hala vuruyor 😍 sol tarafımda bi çıkıntısı var böyle sert oraya dokununca sağ taraftan yumruk ya da tekme atıyor çok komik 😂😂
Ebbruc Denizpak isimli hastane çıkışı gelmedi sadece o da gelince yıkar koyarım diye düşünüyorum, şimdi ütülemişken kırışmasın dedim. Hemşireye vereceklerim vs ayarlayayım kafam rahat olsun 🥰 boynum tutuldu zaten ütü yapmaktan 🥲 mendilleri çorapları falan kaldı
Hka_hilal Denizpak kuzum bol bol ye her yediğimde ağzıma lokma atıyorum coşuyor bizim deli 😂 arada karnını salla o zaman da hareketleniyor. Nst’de hemşire bana öyle yapmıştı aç karnına girdiğimde o zaman da hareket ediyor 😂 bi de benim bazen karnımda çıkıntısı oluyor oraya dokunuyorum anında tepki veriyor 🥰🥰
Hka_hilal Ebbruc kuzum birqz dinlenerek yapsaydın 🥲 benim de heni gelen yıkadığım birkaç bi şey var onları ütülemem lazım ya bi de eşimin gömleğini ütüleyip benim lohusa takımlarla aynı gamboça koyacağım. Lohusa takımlarımı annem ütülemişti de bi eşimin gömleği kaldı 😓
Denizpak Ebbruc olur kuzu temiz temiz koy o zaman iyi olur hastane çıkışı gelince de onu yıkar koyarsın hazir da beklesin 🥰
Ebbruc Denizpak ayarladım az çok ama doğuma gitmeden ekleyeceklerim var yine de içine 😘 ama baya yoruldum bitmedi de daha var ütülenecek şeyler annem 3-6ları da yıkattı
Hiranurunannesiii Hka_hilal İlk gebeliğimde acil serklaj oldum, 37+2 de doğum yaptım. Kızım 5 yaşında. 🌸 İkinci gebeliğimde önlem amaçlı serklaj oldum,37.haftada doğum yaptım. Oğlum 19 günlük. 🌸 Hepinize nasip olsun inşallah, sağlıkla kucağınıza alın. ❣️
Serap09 Hiranurunannesiii merhaba hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar yattınız mi serklaj sonrası neler yaptınız
Arblg Hiranurunannesiii Allah bağışlasın 🙏 Böyle güzel yorumlar çok iyi geliyor psikolojimize 😇 şimdi bizim heyecanla bekledıgımız ıkı annemızın müjdeli haberı var bekliyoruz @Denizpak ve @Hka_hilal ❤️🙏 sonra da darısı kalanlarımıza inşallah❤️🙏
Denizpak Ebbruc oo sen baya bitirdin maşallah valla ileriye iş kalmadı artık rahat rahat minnoşu beklersin 🥰
Ebbruc Hka_hilal hastaneye yedek götüreceklerimi de bi kararlaştırsam işim kolaylaşacak 😂 kendi kıyafetlerimi, hemşireye verilecekleri ayarladım gerisi duruyor karar veremiyorum hangisini koysam diye 😂😂
Ebbruc Denizpak gerisini yarına bıraktık artık , dolabını falanda yerleştirdim çoğu şeyini zaten ama bende yoruldum bugün annemde yoruldu baya şimdi keyif zamanı 🥰