Arblg Hka_hilal evet canım ıste çoğu Kımse kullanıyor sonucta hareketsız kalıyoruz ben baska doktorlara da danısıcam aklıma takıldı çünkü. Ne kadar sıklıkta kullanıyorsun canım .Bı de ıgneyı aıle hekımlıgı mı yapıyor
Hka_hilal Arblg her gün kullanıyorum. Yok evde kendin yapıyorsun. Öyle bi iğne değil. Hazır iğne içinde ilacıyla satılıyor. Çok küçük bi iğne. Benim eşim yapıyor hep
Hka_hilal mucizemgelsin61 chatgpt indirebilirsin telefonuna ama biraz açık ve doğru sorular sormak gerekiyor. Eğitmek için
Denizpak Hka_hilal fıstığım ben temizliği 32 de bitirmiştim halılar camlar evin her türlü temizliği yapildi 33 de falan çanta hazırladım şuan hali hazırda bekliyorum 😁
Hka_hilal Denizpak heee benim evde bu hafta olacak temizlik çanta hazır ama temizlik bi de son zamanlarda da yapılır diye düşündüm
Eliif95 mucizemgelsin61 @Hka_hilal benimde saatli alarm kurdum hatta dakikası şaşmaz. Doktorum özellikle belirtti ilk kullandığım zaman. Size nasıl demediler ya
Ebbruc @Hka_hilal @Denizpak bebişlerim napıyosunuz 💕 ben oda olayına daldım da bakamadım hiç , şimdi de ütü işine girdim bu kadar şeyi nasıl ütülicem diye düşünüyorum 😂
Denizpak Ebbruc iyidir fıstığım bende oturuyorum akşama bı çıkacağım disari markete falan uğrayacağım standart yani olsun annenle zaman gecir kuzu 😍 ütülersin keyifle nasıl bittiğini bile anlamazsın🥰
Ebbruc Denizpak annem sanırım evi toparlıyo bende ütü yığınının içinde ütü yapıyorum 😂 çık çık ben 2 günde yorgunluk limitimi tamamladım , pazara gitmekte mahvetti beni 🥲 asansörü kapattılar mı bozdular mı bilmiyorum 3 kat merdiven çıkıyorum 3 gündür hep
Hka_hilal Ebbruc oooo yapılmayacak mı bizim de taşınma oldu ben 1. kattayım hemen söyledik akşamına yaptılar. 3 kat inip çıkılmaz kuzum mahvolursun. Ütüden pazardan daha çok yorar seni hem merdiven inip çıkmak da çok iyi değil bence yapılana kadar çok inip çıkma
Denizpak Ebbruc merdiven inip çıkmak ta iyi değil ya bana yasaklamıştı doktor çok merdiven çıkma diye ama bende annemlere gittiğimde hep çıktım hiçbirsey olmadı 😁 evet iki bir yere gidiyorsun halsiz kalıyorsun kuzu
Denizpak Hka_hilal her hafta annem gelip dip köşe temizlik yapıyor sağolsun ondan pek sorun yaşamıyorum doğum tarihini de öğrendim ondan 1 gün önce temizler giderim artık son kez 🤲🙏
Ebbruc Hka_hilal mecbur indim, eşim yöneticiyle konuşmuş site grubuna da yazmış eşim hamile sıkıntı oluyo diye de sanki biri bilerek kabloyu çıkarmış, koparmış gibi. Yönetici çağıracakmış birini
Hka_hilal Ebbruc yavaş yavaş yürüyorum kuzu geçen hafta başlamıştım yürümeye dün hastane filan derken heralde çok yorulmuşum bugün fena değildim ama toplasan 1000 adım yani yürüdüğüm. Az yokuş olumca tıkanıyorum 😂
Ebbruc Denizpak mecbur indim çıktım ya evde bişey yoktu annemi de tek göndermezdim , inşallah yaparlar da kurtulurum inip çıkmaktan
Hka_hilal Denizpak evet kuzum aynen öyle yaparsın çok da iyi olur. Benim de her hafta annem temizliyor ama abla camlar perdeler filan yapıyor geldiğinde öyle yapsın sonra annem yine temizler. Sonrasında ben de doğum tarihi aldığımda yine ablayı çağırırım. Artık bebiş sonrası eve geliriz temiz temiz 🥰🥰🥰
Ebbruc Hka_hilal eşim konuştum dedi ama bakalım inşallah yapılır 🥲 Ayy kıyafetleri ütülüyorum ağlayasım geliyo giyeceği günleri düşündükçe 🥹💕
Denizpak Hka_hilal oh mis çok iyi düşünmüşsün sanada diğer gittiğinde günü kesin verir zaten 15 gün var aramızda pes peşe alacağız kucağımıza inşallah 🥰
Hka_hilal Denizpak inşallah kuzum ben de sana onu soracaktım. Doktor kendisi günü veriyor değim mi? Benim de çünkü 34 dolmuş olacak diğer gidişimde. Ben mi söylemeliyim doğumu ne zaman yapacağız diye yoksa sana kendisi şu tarihte yaparız mı dedi?