Hka_hilal Ebbruc yazdır yazdır sen kuzenine hemen al da iç demek ki senin sonuna kadar miden bulanacak bırakma sen o ilacı. Tuzlu şeyler ye hafif limonlu filan ye ki miden bulanmasın.
Ebbruc Hka_hilal avokado yedim şimdi o biraz bastırdı , mecbur içcem kuzum ya doktorda dedi devam et diye dikişleri zorluyo çünkü kusmak artık riske atamam
Denizpak Hka_hilal ama zaten okuyunca kuzu zaten diyor ki uyku halsizlik artar 35 de akıntı çok artıyor buraya yazayım haberin olsun ben ilk kez bu kadar gördüm hayret ettim çamaşırsiz gezmek bile kurtarmadi demek ki vücut üretiyor 😁
Denizpak Ebbruc aman aman bırakma kuzu o zaman zaten hassas miden iyice dün bile perişan etti seni demir o haftalarda düşüyor benimde en son 10.8 di şimdi kaç bilmem sabah akşam ilaç verdiler banada kullan hiç birakma dediler oda halsiz yapıyor insanı
Ebbruc Denizpak 6 olmuş kız 😂 doktora attım sonuçları sıkıntı yok kan ilacına devam et dedi, kullancam bakalım 2 ayda düzelsin biraz
Hka_hilal Denizpak demek ki kuzum vücut hazırlanıyor yavaştan 🥹🥹 ben dün de bugün de çamaşır giymedim direkt pijama giydim bakalım kefir de içtim fitil krem de yaptım bakalım toparlayacak mı
emel16 Denizpak çok şükür bende iyiyim kuşum, dün yoğun geçti gelemedim buralara da bugün de biraz işlerim var halletmeye çalışıyorum, arada midemin şişkinliği rahatsızlık veriyor yuvarlanıyorum öyle :)
Denizpak Ebbruc oo çok düşmüş senin halsizlik bundan da olabilir kansızlık baya var 8 in altına düşünce kan takıyorlar diye biliyorum neyse ki doktor ilaç kullan demiş Allah’tan güzelce kullan aksatma kuzu 🥰
Denizpak Hka_hilal çok rahat etki eder geçer zaten çok yoğun mantar olmamissin çamaşır giyme bir kaç gün prebiytok ağırlıklı beslen Allah’ın izniyle birşey kalmaz❤️
Ebbruc Denizpak aynen kuzum ama halsizliğim bi 2 gündür vardı öncesinde yoktu ama dediğin gibi olabilir , bu aralar pekmez falan hiç yemiyorum bide biraz ağırlık vereyim olmadı
Denizpak Ebbruc düzelir ilaçları kullan bide pekmez içtin mi tamamdır 🤩mide ilacını kullan aman onuda bırakma kuzu
Ebbruc Denizpak bırakmam aşkım artık ya valla dün tövbe ettim o halimden sonra, afedersin üstüm başım mahvoldu çıkarmaktan zaten. 4 kutu yazdırdım ilaç 😂 hesapladım 8 hafta yapıyo ilaçlar tam doğuma kadar 😂
Ebbruc Tuje16 her yerde kapalı değil demekki bizim sağlık ocağı açıktı ben gidip ilaç yazdırdım, eşimde sağlık raporu alacaktı aile hekimi daha değişmediği için yarın gelin dedi doktor
Denizpak Ebbruc oh oh doğuma kadar götürür seni rahat rahat kullan ilaçları 🥰 evet ya dün çok kötü oldun mide bulantisi falan baya rahatsız etti seni