Denizpak Ebbruc hormonel olabilir yok kuzu tansiyonu kendim için dedim benimde hala yüksek anlamadım neden böyle olduysa
Ebbruc Denizpak ölçtüm şimdi 10/6 çıktı da kuscak gibi bi halim var ya ilacı bıraksam dert bırakmasam dert
Ebbruc Denizpak mahvoldum mahvoldum kusmaktan 😞 sabah yazdırcam ilacı , koltuktan da aniden kalktım ağrı girdi karnıma
Denizpak Ebbruc tüh keşke yazdirsaydin ilacı neyse yarın hemen gider alırsın ilacı kuzu geçer az daha dayan çok mu kötüsün
Pharmgirl Selam tatlı anneler size yine bir şey sorucam benm idrarda yassı epitel diye birşey cıktı ama doktor ilaç vermedi üreme görülmedi diye bu önemli bişey mi sizce?
Ebbruc Denizpak helak oldum kusmaktan bişeyde yememiştim sabahtan beri doğru düzgün zaten olanı da çıkardım
Hka_hilal Denizpak valla şok oldum. Ayağını görmüştüm ama resmen karnımın bi kısmından bi şeyi fırladı 😂😂
Ebbruc Denizpak hiç kalkacak halim yok kuzum yemek yapmıştım patates falan eşim şimdi ondan getirdi belki biraz bastırır midemi , birazda tuzlu ayran içicem
Hka_hilal @Denizpak @Ebbruc kuzular hepsiburada bebek nevresim takımı arattım 250’den 500’e fiyatlar var ama modeller efsane 🥰🥰
Ebbruc Hka_hilal aşkım bende şuan 3-4 tane var o yüzden ihtiyacım yok ama teşekkür ederim haber verdiğin için 😘
Ebbruc Denizpak yedim şimdi kuzum biraz ama kötü midem hala, bu sıpa da baş aşağı sanırım aşırı baskı var şuan aşağıya bide hareketleri canımı yakıyo. Saçımı falan kurutayım da yatarım olmadı 🥰