Hka_hilal Denizpak evet kuzum hemen gelir inşallah bende mantar arttı galiba bugün iki kere böyle peynir kesiği gibi akıntım oldu. Travogen krem sürdüm gece de fitil yapacağım bakalım 🥲
Tuje16 Denizpak Arblg evet en küçükler biziz valla ben detaylı ultrason zamanını zor bekliyorum. Sra ara bel ağrım oluyor şu an böbrek bel ağrısı var yarın tahlil yaptırıcam kısmetse hemen kafaya takıyorum 🥹 şişkinlik bendede oluyor valla o geçmiyor galiba pek ☺️
Denizpak Tuje16 tahlili yaptır ama detaylli ultrosan a girmemişsin daha bebek küçük kuzu inan böbreklerin de çok birşey çıkmaz sanmıyorum Allah’ın izniyle herşeyin iyi olacak bende geçtim o vakitler den zor geciyor 28 e kadar zor geçiyor seni çok iyi anlıyorum ama sonra rahatliyacaksin 🙏🌞
Arblg Tuje16 böbrek ve bel agrısı bende de yoğun var.detaylı ultrason gerçekten stres onu atlatınca ve vajınal muayene de yapar detaylı da hersey yolunda olursa ki ınsallah olacaktır sonra bır rahatlama oluyor ınsanda. Detaylıya 21 de gırmenı tavsıye ederım . Ben çok streslıydım cunku detaylıya gırmeden oncekı aksam kanamam olmustu.ama hersey yolundaydı çok şükür.Senın de oyle olmasını gönülden temennı ederım❤️🙏
Ebbruc @Hka_hilal ay şu kocasına kızıp ağladığı yerde bende hüngür hüngür ağladım 🥲 Allah yardımcımız olsun ya valla çok zor durumlar, bende oğlum eve geldiğinde herşeyi ben yapmak istiyodum ama gururdan falan değil 5.5 ay küvez yolu beklemiştim o hasreti gidermek istiyodum hep 🥲
Hka_hilal Ebbruc ay kuzum benim komik diye izle demiştim 🥲🥲 canımın içi biraz modunu yükseltelimmm eşine söyle seni perşembe biraz bi yere götürsün 😘😘 canım benim ❤️❤️❤️
Ebbruc Denizpak arkadaşımla konuştukta o söyledi ben prilamı bıraktım ya ondan da olabilir bu halsizliğim, bazen ne durumdayım diye içmediğimde de halsizlik oluyodu bende muhtemelen ondan böyle halsizim kuzum ben
Tuje16 Denizpak deniiiz çok teşekkür ederim o kadar güzel şeyler söylüyorsun ki bak doğurduktan sonra hayırlısıyla inşallah bizi bırakma yine gel 😅😅 detaylı ultrason haftaya nasipse valla vakit geçmiyor gibi hele yalnız oturunca kafa hep oralarda normal ağrı olsada korkuyoruz 🙃
Denizpak Tuje16 yok bırakmam sizleri burdayım ❤️ hepinize yardımcı olurum şimdi ben ilk bebekte doktor dedi ki 21 de azıcık böbrekte genişleme var dedi ama daha küçük bebek çok baskı olmaz demişti idrar kani her ay ver tedbir amaçlı uzun gecelik al kendine altına çamaşır giyme yada geniş pijama da olabilir kefir sarımsaklı yoğurt ye bir kere vajinal enfeksiyon olmazsın bak bunu 9 aydır olmayan ben diyorum kasılma karınin taş gibi olması bağlara yaptığı baskı kuzu i haftalarda öyle aşırı kasılma.sanci olmaz içiniz rahat olsun aynılarını yaşadım çünkü 🥰
Denizpak Hka_hilal sana diyorum üşüyorum diyorsun giyme şu çamaşıri ben hala giymiyorum kilottan geçiyor istediğin kadar yıka ütüle hamileleikte çözümü yok kuzu çıkaracaksın hava alacak başka yolu yok azıcık sarımsaklı yoğurt ye bu aralar
Hka_hilal Denizpak tamam kuzum yerim yarın eşime yaptırayım. Direk pijama giydin temas etmiyor zaten bakalım pijamayla üşümem. Gecelik üşütüyor da bu iyi şimdi
Ebbruc Hka_hilal yarın nüfusa falan gitcez , çarşamba köye gitcez perşembe de evde vakit geçirelim dedim. Burda gidecek yer pek yok kuzum ilçede , belki bi yürüyüşe falan gideriz ama ben iyi olursam ❤️ fazla duygusalım bu aralar anlamadığım şekilde
Denizpak Ebbruc prilam bilmiyorum ama duygusal durumdan kaynaklı Senin diye düşündüm hilalin dediği gibi az parka çık otur o bile rahatlatir seni valla 🥰
Denizpak Hka_hilal biraz öyle gez yüzdun yüzdun kuyruğuna geldin bak bitiyor artiik çamaşır giyme 1 ay 🤩
Ebbruc Hka_hilal bende o dönemdeyim sanırım 🥲🥰 geçer herhalde bikaç güne bide sürekli tekim ya ondan sanırım
Ebbruc Denizpak bulantı ilacı kuzum da büyük ihtimalle onu bıraktığım için, bikaç gün daha böyle devam edip geçerse ilaçtan mı değil mi anlarım 🥰 yarın bi çıkcaz da bakalım halim olursa inşallah
Hka_hilal Denizpak evet evet ya çıkardım bu akşam da fitil yaparım toparlarım 😅 biraz önce kendini bi kastı inanılmaz canımı yaktı. Galiba baya büyüdü bu çocuk valla karnımın her yerinden gerildi. Sağ üstte bi şeyi var sol kasıkta kafası var inanılmaz ağrı yapıyor bi de şuan hıçkırıyor ama sol kasığımdaki ağrıyı anlatamam 😅 göbek deliğimin orası da garip şekilde gerildi ay var ya ne yapıyor anlamadım. Tutmak da istemiyorum tutunca da coşup bu kasılmada bi de hareketler yapıyor canımı daha çok yakıyor 😓