Ebbruc Denizpak yani hıçkırınca ciğeri değil midesi genişliyomuş kuzum 😂 ayy ozaman hıçkırık ya sende de öyle oluyosa aman çocuğum niye bu kadar hıçkırıyosun 😂
Ebbruc Denizpak evet evet bildiğin nabız gibi, ay aşağıda olunca bi tedirgin etti beni bide baya uzun sürüyo rahatsız ediyo beni o his aşağıda olunca 🥲 neyse artık hıçkırık diye içimi rahatlatırım çünkü kafası aşağıdayken oluyo sonra da dönüyo sıpa
Hka_hilal Ebbruc bak hıçkırık olabilir o ben bazen gerçekten makattan hissediyorum yuh diyorum orada da hıçkırık olmaz be 😂😂
Ebbruc Hka_hilal büyük ihtimalle hıçkırık denizin bahsettiği gibi, ay ama uzun sürüyo ya baya o beni hep tedirgin ediyodu 😂
Denizpak Hka_hilal eşin zaten edebiyatci bu kadar naif bir hediyeyi düşünmesi çok hoş senin için maşallah canım arkadaşım saklarsiniz ilerde hepsi birer anı hem seninde yüzün güldü daha ne olsun ❤️
Hka_hilal Serap09 güzel bence ama ben almadım alacaktım vazgeçtim çok uzun süre kullanamayacağım için
Denizpak Hka_hilal amin inşallah kuzu ben artık Varya bugün neyi anladım bir kez daha su kanama gelmediği sürece normal yaşadığımız bütün ağrılar valla dün o kadar ağrıyla bile sancı çıkmadı bugün sakın olmak lazım cidden ya panik oldugunda iyice terslik çıkıyor 😁
Denizpak Ebbruc evet için rahat olsun doktora diyorum ki adet gibi ağrım var suyun kanama gelmedikçe normal diyor yani herşey normal şuan yaşadığımız o yüzden o nabız atması gibi hıçkırik hem daha iyi mide akciğer gelişiyor 😁💐
Ebbruc Denizpak benim doktor da hep bu cevabı veriyo suyun gelmediyse, kanaman yoksa mukus gibi akıntın yoksa sorun yoktur diyo 😂😂