Ebbruc Denizpak @Hka_hilal Rabbim sağlıkla bebeklerimizin gazını, emmesini, büyüdüğünü konuşmayı da nasip etsin 🙏🏻❤️
Denizpak Eliif95 evet evet kuzu geçti büyük ihtimalle yalancı sanciydi teşekkür ederim desteğin için 🥰
Dugme23 Ben bu uygulamada ki haftasına göre meyve yazıyorlar ya ondan bir şey anlamıyorum neye göre yazıyorlar hindistan ceviziydi patlıcan oldu
Ebbruc Dugme23 onu bizde anlayamadık henüz 😂 geçen hafta karnabahardı bu hafta mor lahana oldu , hamilelik+ uygulaması var orda da bal kabağı gösteriyo
Hka_hilal Ebbruc ilk defa dün gece ağrısız uyudum kuzum 🥰 iki kere kalktım tuvalete o yüzden uykumu aldım. Şimdi eşimin kalkmasını bekliyorum kahvaltı hazırlasın diye 😂
Dugme23 Günaydın 🍀 bana dua edin kızlar bebemin kalp kapaçıklarında darlık var demiştiler şimdi ona baktırmaya gidiyorum
Arblg Dugme23 güzel haberlerini beklıyoruz 🙏benım bebegın de sağ böbreğinde genısleme varmıs Bız de onu takıp altına alıcaz 🙏
Hka_hilal Denizpak günaydın kuzum iyiyim kahvaltı filan yaptım uzanıyorum sen nasılsın? Ağrın sancın var mı? Yine öğleden sonra mı gideceksin doktora?
Denizpak Hka_hilal valla gece bir kere az girdi çıktı şimdi iyiyim ağrım yok benim eşim 3 de çıkıyor işten memur işçi o yüzden hep 3.30 da gidiyoruz kontrole 🥰