Denizpak Pharmgirl onu doktorunla görüş senin için nasıl uygun görürse o şekilde ilerle 🙏herkesin gidişatı farklı çünkü
Denizpak Ebbruc ooh afiyet olsun ye ye çocuğa kilo yapıyormuş 😁 erkek çocukları daha kilolu oluyor zaten kız çocuklarına göre 🥰
Ebbruc Hka_hilal git git kuzum biraz yürü , haftan ilerledi zaten çok şükür 🥰 dinlene dinlene dolaşırsan bişey olmaz
Denizpak Ebbruc evet sizinki benim haftaya geldiğinde daha kilolu olur benim ki şuan 2700 anca olmuştur 😁
Ebbruc Denizpak doğduktan sonra çabuk toparlanıyolar kuzum zaten , sağlıklı olsunlar da kilo son derdimiz olsun 🥰
Denizpak Ebbruc yok kuzu ben kiloya takılmadım erkek çocukları daha toplu oluyor diye dedim canları sağ olsun önemli olan o tabiki 🥰
emel16 Dilekdamla sürekli olunca evet zor aslında iğneden korkmam ama kendimizin yağacak olması geriyor beni sonuçta hemşire değiliz ki:):) göbek ya da koldaki bol etten vurabilirsiniz dedi ayda bi kutu alıyorum tamamen kesmemek için bende :)
Ebbruc Denizpak aynen aynen kuzum sağlıkları önceliğimiz 🥰 bu bebenin kafasının aşağıda olduğunu ben sadece hıçkırınca anlayabiliyorum ya 😂