Ebbruc Hka_hilal bak bu son attığım ayıcıklı olanda h&m , bende çok beğeniyorum kalitesini falan tulumlarını takımlarını hep ordan aldım da bi hastane çıkışı alayım diyorum sanırım ohlaladan almak daha mantıklı en azından 5li
Hka_hilal Ebbruc ay inşallaah haftaya gittiğimde belki yine haftaya düşürür. Bi de gün versin artık bana
Denizpak Hka_hilal evet bende öyleyim gerçekten artık gelsinde doguruyum diyoorum 😁 bazende korkuyorum nasıl olacsk ki diye bilmiyorum artiik hayırlısı 😁
Hka_hilal Denizpak ben de bugün o korkuyu ufaktan yaşadım ama yok aşkım nolur artık gelsin o gün 😅 şuan o günün gelmesini o kadar çok istiyorum ki ağrı acı geçer 😂😂
Ftm-07 Denizpak bu serklaj kimine göre çok kolay kimine göre acısı çok endişe duyuyorum açıkçası bide kimisi aynı gün çıkıyor kimisi 1 gece kalıyor sizin nasıl oldu kızlar
Eliif95 Ftm-07 ben 1 gece kaldım sabahına taburcu oldum. Ameliyat sonrası bir müddet sırt üstü yattım o beni çok zorladı yoksa aşırı ağrılı bir işlem geçirmedim ben açıkçası.
Denizpak Ftm-07 doktora göre değişiyor ben öğlen oldum akşam çıktım acısı falsn yok ben iki kere serklaj oldum hafif adet agrisi oluyor oda geçiyor ağrı kesiciyle akşama yürüyerek gittim valla gayet konforlu ameliyat korkma hiç
Tuje16 Ftm-07 benimde acısız olduok şükür. Ameliyatta hissetmedim zaten çıktığımda ilk 2 3 saat biraz fazla ağrım oldu ama ağrı kesicilerle falan geçti sonrasında da akşam taburcu oldum zaten korkma
emel16 Ftm-07 bende 1 gece kaldım ama öyle zorlayıcı dayanamayacak ni durumu yok canım korkma ben canı tatlı biriyimdir ama öyle korkulacak bişe yok, sadece balıma ne gelecek diye bilmediğimden korkmuştum çok ilk kez böyle bişe duydum ve yaşadım çünkü
Ebbruc Denizpak aldım valla en azından hastaneye ne götürcem derdine de girmem 🥰 2 hastane çıkışı 2 de tulum koyarım tamamdır 🥰
Ftm-07 Denizpak sağol ya böyle olumsuz çok şey okuyorum korkuyorum gerçi bünyeden bünyeye de değişir de
Denizpak Ftm-07 yok ya hiç korkma buraya yazabilirsin burda herkes bilgili bak ben 2 kere dikiş attırdım düşün korkulacak birşey olsa zaten söylerim sana sürekli yatacaksin diye birşey yok tedbiri elden bırakmamak şartıyla arada çıkıp hava alabilirsin parkta oturabilir sin sadece çok uzun ayakta kalma çok ev işi yapma çok yürüme bunlar önemli
Tuje16 Ftm-07 bende yeni sayılırım 1 ay oldu, ilk zamanlar çok çok dikkat ettim. Şu andada ben hiç dışarı çıkmıyorum yani bi yere gidip oturmuyorumda evde uzanıyorum yemeğimi yapıyorum ufak tefek ev işi süpürme silme asla değil ama yemek, çamaşır atma toz alma gibi o kadar kalan hep uzanıyorum sen kaç haftalıksın
Tuje16 Ftm-07 bende corasprin kullanıyodum bırakıyım mı diye sormuştum bırakma dedler ama ameliyat günü öncesinde bıraksaydın gibi konuştular bi sorun olmadı ama kanamada olmadı çok fazla abartı bir şey yoktu
emel16 Ebbruc ebru o takım çok güzel güle güle kullanın canım, ben aynısının böyle delikli gibi fitilli gibi kumaşını görmüştüm trendyolda, kış bebeği üşüt diye almamıştım ama kendi sitesine bakmamıştım , kesinlikle sitesini dolaşacağım;)
Denizpak Ebbruc evet çok iyi düşünmüşsün çok beğendim ben çok zevkli bir seçim Allah Agiz tadıyla giydirmeyi nasip etsin , ❤️❤️