Hka_hilal Denizpak olacak inşallah kuzum ama ben baya sabırsızlandım bugün bir an önce zaman geçse de doğuma gitsem diyorum 😅😅
Serap09 Hka_hilal doktor her gittiğinizde dikisi ekrandan gosteriyomu bna gosteriyorda beyaz beyaz görünen dikiş diyor hatta öylemi acaba
Hka_hilal Serap09 evet evet gösteriyor. İki ucunu gösteriyor. Böyle iki metal gibi parlayan çizgi var. Onları gösteriyor.
Denizpak gamz_1e aa arkadaşım hadi gözün aydın Allah anneli babalı büyütsün nasılsin bebekle iyisinizdir inşallah 😘
Denizpak gamz_1e ay arkadaşım çok sevindim yaa çok nasıl gecti sezeryan çok ağrın oldu mu senle aynı haftalardaydik herhalde bende şuan 35+ lardayim da banada az kaldı ondan 😘🥰
Ebbruc Hka_hilal bak bu son attığım ayıcıklı olanda h&m , bende çok beğeniyorum kalitesini falan tulumlarını takımlarını hep ordan aldım da bi hastane çıkışı alayım diyorum sanırım ohlaladan almak daha mantıklı en azından 5li
Denizpak Hka_hilal evet bende öyleyim gerçekten artık gelsinde doguruyum diyoorum 😁 bazende korkuyorum nasıl olacsk ki diye bilmiyorum artiik hayırlısı 😁
Hka_hilal Ebbruc ay inşallaah haftaya gittiğimde belki yine haftaya düşürür. Bi de gün versin artık bana