Hka_hilal Eliif95 kesinlikle cybex al ben gittim mağazada denedim inanılmaz konforlu tek hareketle katlanıyor, tek hareketle 360 derece bebek sana dönebiliyor. Kabin boy olduğu için yer kaplamıyor. Ayrıca aparatıyla üstüne puset çok rahat takılıyor. Puset de çok indirime girmiş o da çok güzel. Diyorum ya almamış olsaydım bir saniye düşünmezdim 🥲
Eliif95 Hka_hilal aynen bu indirimle mantıklı baya isticem bende aklımdan çıkar en azından. Teşekkür ederim bebeğim💕
Eliif95 dabaxy muz, çilek, elma , kırmızı meyveler çok yavan gelirse azıcık balda ekleyebilirsin bunları denemiştim ben tatları güzeldi. Ben genelde sade içiyorum meyveyi sonra yiyorum şekerim hemen çıkmasın diye.
Bddddd Canım kaderdaşlarım ☺️ 34 oldum bugün bu haftada olup alt karnında sürekli ağrı olan var mı hele ki yürürken
Hka_hilal Bddddd ben 33+0 ama arada oluyor bebeğin başı aşağıya baskı yapınca. Özellikle de akşamları oluyor. Bazen de böyle vajinaya ağrı giriyor ama normal bence bu süreçte.
Kubsss Bddddd bende oluyor ya sürekli özellikle idrara sıkıştığımda alt karnım sızım sızım sızlıyor yürütmüyor sanki, dikişlerle zarar gelmii olabilir mi zarar geldiğini nasıl anlayabiliriz?
Denizpak Hka_hilal @Ebbruc Kızlar bugün benim doğum günüm hazırlancam akşam için 😘😍 ebru noldu neden modun düşük anlatmak istersen dinlerim Hilal fıstığım sen napıyorsun 🌺💐
Hka_hilal Dugme23 karbonhidrat olduğu için enerji veriyordur. Hareketlenmesi kötü bir şey değil merak etmeyin. Yenmemesi gereken şeyler belli, zaten bebeğe zararı olabilecek şeyler belli o yüzden dert edilecek bi şey yok merak etmeyin herkes hareket etsin diye bi şeyler yiyor 😄
Eliif95 Dugme23 benim eliminasyon yaptığım dönemde diyetisyen arkadaşım yulafı sütünü tercih etme demişti . Marketteki bitki özlü sütlerde ilave şekerde oluyor birde. Badem sütü konsantresi var o daha güvenli mesela internete bakabilirsin.
Tuje16 Ebbruc doktorla görüştüm. Adalac için haftan erken etki etmez dedi. Duphaston sabah akşam ve endol fitilini verdi içtim endolude akşam fitil olarak kullanırım
Tuje16 Eliif95 ben yoykoya baktım travel sistemine hem baya fiyatı düşmüştü hemde güzel görünüyordu. Cybexte indirime girdi puset almam lazım diye düşünüyorum
Huzurluve dabaxy kesinlikle en hafifi yogurta benzeyen eker.şekeriniz yoksa eğer ya da muz tüketiyorsanız onunle birlikte yenebilir hem hafifler Meyvelileri çok daha güzel ama şeker var sadece için siz
dabaxy Huzurluve şekerim yok ama dikkat etmem gerekiyor tabii azıcık tadını değiştirse yeter bana ya 🥲
Hka_hilal Bddddd geçen gittiğimde baş geliş dedi doktor şuan ne yapıyor bilmiyorum arada sanki hafif dönüyor ama yine de başı aşağıda gibi hissediyorum 😊 şuan mesela başını sol kasığıma doğru hissediyorum
Hka_hilal Denizpak ooo doğum günün kutlu olsun 🥰🥰🥰 nice mutlu yaşlar dilerim kuzum 😘😘😘 ben de evdeyim işte abla geliyor şimdi. İki kişi gelecekler temizliğe başlayacaklar onların öncesinde eşime işte nevresimleri çamaşırları yıkattırdım, banyo paspaslarını filan yıkattırdım ki gelip temiz temiz serebilsin diye. Onlar gelir bitirir gider biz de çıkar biraz yürürüz sonra da ben bugün bi duş alırım temiz ev temiz nevresim 😂😂
Ebbruc Denizpak oyy sağlıkla mutlulukla, bebişinle ve sevdiklerinle çok güzel yılların olsun aşkımm 🥰 ❤️ Yok yok bişey olmadı normal bi mod düşüklüğü sadece