Eliif95 Hka_hilal arkadaşımında hiç yanması şikayeti falan yoktu bi idrar verdi kabak gibi enfeksiyon gerçekten bazen sinsice yerleşiyor birde. Allahım korusun hepimizi
Eliif95 Kızlar bebek arabası ne tercih ettiniz? Kabin boy mu aldınız travel sistem mi? Çok fazla seçenek var
Hka_hilal Eliif95 ben travel sistem aldım maxi cosi ama bence hepsiburadadan cybex easy twist bakabilirsin baya indirimde ben onu alacaktım benim alacağım dönem iki katına çıkmıştı o yüzden vazgeçmiştim ama pişmanım 🥲 baya güzel
Tuje16 Eliif95 ben yoykoya baktım travel sistemine hem baya fiyatı düşmüştü hemde güzel görünüyordu. Cybexte indirime girdi puset almam lazım diye düşünüyorum
Eliif95 Hka_hilal aynen sabah cybex baktım baya uygunlar ondan sordum bende. Ama bakmadan böyle bi net ayrım olduğunu bilmiyodum aklım karıştı resmen😅
Tuje16 Ebbruc ben bilmiyordum söylemediği için serklajdan sonra verdi hap şeklinde ağrı kesici zannettim şimdi hapı içiyorum
Dugme23 Selam ben yulaf sütü aldım bir iki kere içtim ama baktım onu her içişimde bebiş içerde fır dönüyor Sakıncalı mı diye düşünüyorum internette yazdım net bir şey yok alpro Yulaf sütü
Tuje16 Ebbruc doktorla görüştüm. Adalac için haftan erken etki etmez dedi. Duphaston sabah akşam ve endol fitilini verdi içtim endolude akşam fitil olarak kullanırım
dabaxy Tünaydın annelerim sizin tavsiyeleriniz ile kefir içiyordum her akşam gerçekten akıntıma idrarda yanmaya ve bağırsak hareketlerine çok iyi gelmişti. Birkaç gündür içerken çok zorlanıyorum yutamıyorum her zamanki kefir marka da değiştirdim olmuyor. Tatlandırmak için ne yapabilirim? İnternette tarifler var ama ben sizden duyarsam daha içim rahat edecek 🙏♥️
Eliif95 dabaxy muz, çilek, elma , kırmızı meyveler çok yavan gelirse azıcık balda ekleyebilirsin bunları denemiştim ben tatları güzeldi. Ben genelde sade içiyorum meyveyi sonra yiyorum şekerim hemen çıkmasın diye.
Hka_hilal Eliif95 kesinlikle cybex al ben gittim mağazada denedim inanılmaz konforlu tek hareketle katlanıyor, tek hareketle 360 derece bebek sana dönebiliyor. Kabin boy olduğu için yer kaplamıyor. Ayrıca aparatıyla üstüne puset çok rahat takılıyor. Puset de çok indirime girmiş o da çok güzel. Diyorum ya almamış olsaydım bir saniye düşünmezdim 🥲
Eliif95 Hka_hilal aynen bu indirimle mantıklı baya isticem bende aklımdan çıkar en azından. Teşekkür ederim bebeğim💕
Bddddd Canım kaderdaşlarım ☺️ 34 oldum bugün bu haftada olup alt karnında sürekli ağrı olan var mı hele ki yürürken
Hka_hilal Bddddd ben 33+0 ama arada oluyor bebeğin başı aşağıya baskı yapınca. Özellikle de akşamları oluyor. Bazen de böyle vajinaya ağrı giriyor ama normal bence bu süreçte.
Kubsss Bddddd bende oluyor ya sürekli özellikle idrara sıkıştığımda alt karnım sızım sızım sızlıyor yürütmüyor sanki, dikişlerle zarar gelmii olabilir mi zarar geldiğini nasıl anlayabiliriz?