dabaxy Hka_hilal tam bu bahsettiğin olmuştu doktorum normal gebelik akıntısı dedi kullandığımız hormon ilaçları da artırıyormuş arada endişelenme ama takip et tabii ♥️ Hka_hilal
Hka_hilal dabaxy bebek inanılmaz hareketli. Bi tuvalete gittim idrar berraktı sonra baktım bi şey geldi bulanıklaştı sildim hafif sıvı ama beyaz da akıntı var. Daha önce yaşamadım da bi sorayım dedim 😥
Denizpak Tuje16 normaldir ya sanmıyorum böyle sancı kasılma olacak kadar baskı yapmaz çünkü bebiş daha küçük sen yine iyi yapmışsin doktoruna sorarak belki muayene çağırır yarın bir bakar
Denizpak Hka_hilal normal kuzu idrarı yaptıktan sonra benimde geliyor idrarı bulanık yapıyor sonra peceteyle silip bakıyorum ki akıntı
Hka_hilal Denizpak evet ya tam öyle hiç fark etmemiştim belki ilerleyen hafta diye öyle oldu. Böyle su gibi birazcık farklı kıvamı oldu. İdrarı bulanıklaştırdı. Bi ne alaka dedim. Peçeteye dediğin gibi akıntımsı böyle beyaz gibi bi akıntı oldu.
Denizpak dabaxy evet bebek küçük olunca sorun yapmıyor sadece diyor ki magnezyumu iki yap ama o hafta baya erken kasılma için birşey yoktur da işte korktttumuz için herşeyde birşey arıyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Denizpak Ftm-07 evet bebek bir yere topluyor kendini setlesiyor karnın biraz yamuk duruyor ama benim 30 lu haftalardan sonra daha çok arttı öncesinde olması normal ama az olması lazım tabi bebek küçük olunca çok toplanmaz büyüdükçe haftası artıyor kasılmalar
Ebbruc Tuje16 yani o haftalarda sertleşme olmaması lazım erken daha ama bilemedim tabi, herkesin durumu farklı oluyor
Ebbruc Denizpak normal aşkım artık bebek büyüdü ya artık baya baskı yapıyodur 🥲 eşine masaj falan yaptır biraz bacaklarına kollarına falan iyi gelir, biraz sağını solunu yastıkla falan destekle duş al olmadı sık sık vücudun rahatlar
Denizpak Hka_hilal tamam o normal bende de oluyor günde 1 kere fiks yani tedirgin olma akıntı beyaz olur yada şeffaf idrarı da bulanik yapar benim 24 den beri oluyor 😁
dabaxy Hka_hilal Hka_hilal sürecimiz basit değil seni de anlıyorum ama içini ferah tut takip et bana burada bu zihniyeti siz öğrettiniz 😍
Eliif95 Hka_hilal benimde vajinal akıntım var serklajda akıntı yapabilir dedi pazartesi doktorum. Koku takibi yap dedi kokusu yok. Hafta büyüdükçede normal görüyolar artık rahim hazırlıyo kendini vajinal doğuma yavaştan
Hka_hilal Ftm-07 evet kullanıyorum ama 20. haftadan beri kullanıyorum. Bi de fitil olarak kullanmıyorum. Hatta hapı günde 3’ten 2’ye düşürdü 1 hafta önce yani dozu azaldı o yüzden şaşırdım
Hka_hilal dabaxy öyle yapıyorum kuzum şuan iyiyim çok şükür sadece bi şaşırdım ama sonra hiçbir şey gelmedi. O yüzden rahatladım. Zaten eve turnusol kağıdı aldım gelsin dursun evde şüpheye düşünce kontrol ederim
Denizpak Huzurluve evet evladını kaybetmiş bir anne olarak herkese destek oluyorum ama insanlar almak istediğini alıyor 😘
Ftm-07 Denizpak bu serklaj kimine göre çok kolay kimine göre acısı çok endişe duyuyorum açıkçası bide kimisi aynı gün çıkıyor kimisi 1 gece kalıyor sizin nasıl oldu kızlar