Senonif mavi407 ovulasypn testim yok elimde maalesef 2 test de inanamadığım için yaptım yanlış mı acaba diye
Senonif Mavili1480 bence çok ümitlendirmiyorum kendimi ama böyle çıkması da mutlu etti bi ufaktan ama karnım da ağrıyor o yüzden emin olamıyorum
Senonif busra05_ Mavili1480 Kızlar ya karnım ağrıyor diyordum adet olcam diye adet olmamışım ama açık pembe leke gibi akıntım olmuş, adetim başlıyor olabilir mi 😭
busra05_ Senonif bende adet tarıhıme çok az kala test yapmıştım senınkı gibi silik çıkmıştı canım inşallah güzel haber alırsın kan vermeye git
bebegimibekliyorum__ Senonif adetin başlıyor da olabilir yerleşme de olabilir biraz istirahat et testlerde coook yeni var gibime geldi benim inşallah vardır
Ogretmen Senonif ay aynısı bugün bana da oldu. Bi sızı girdi kasığıma arkasına açık kahverengi akıntı olmuş. Sonra tüm ağrım geçti. Regl mi geliyo yerleşme mi anlamadım.
Senonif Ogretmen aynı o şekilde açık kahve akıntım gelmiş benimde ben ona leke diyorum işte ama pıhtı ya da koyu renk olmayınca da bi ümitlenmeye devam ediyor insan gerçekten
Aurorares Senonif bende bunlarla yaptım sözde erken söylüyor aşırı silikti bu ucuz kaset test anında göstermişti bence ondan alın
Senonif Esmasin inşallah, ben beklerim diye düşünüyordum cumaya kadar ama galiba yarın sabah kan vermeye gideceğim gibi