Gurbetci_biriii Başımdan neler geçecek bilmiyorum stresten dilimin ucunda yara çıktı gece🫠 annemle uyku tutmadı gece 2’de uyanıp oturduk 4’ekadar💆🏻♀️🤭 dua edin kızlar bana 🤲🏻🌺
mcansu Gurbetci_biriii hiç korkmayın stres yapmayın hayırlısıyla çok güzel geçecek bebeğinize kavuşacaksınız 🌸🌸
1merves Gurbetci_biriii şu gece kalkma muhabbetinde kendimi gördüm 🤣 bende 4 gün önce il doğumumu yaptım senin hissettiklerinin hepsini bende hissettim ama emin ol o an bunların hiçbirini düşünmüceksin 🌸
Aycicegi_ Gurbetci_biriii Rabbim çok güzel bir doğum nasip etsin, sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu İnşallah. Benim de bugün kontrolüm var 37+1 im. Seni bugün doğuma alalım der stresi sardı yoksa haftaya doğum. Yalancı ağrılarım gittikçe arttı birkaç gündür.
Gurbetci_biriii mcansu ilk defa başımdan böyle birşey geçecek onun için biraz stres biraz heyecan var hayırlısı bakalım🌺🤲🏻
Gurbetci_biriii 1merves yaaa🥲 aynı duyguları yaşamamız da ayrı tatlı inşallah güzel geçer benimde 🤲🏻🥹
Gurbetci_biriii Aycicegi_ hakkınızda hayırlısı olsun sizinde inşallah 🤲🏻💖sağlıcakla kavuşalım bebişlere🤲🏻
secondmylife Başına çok güzel şeyler gelecek o dünyanın en eşsiz kokusunu alacaksın, bebeğini bağrına basacaksın. Sadece bunu düşün. Sağlıkla gelsin🕊️🌸
Darkparadisee Gurbetci_biriii benimde haftaya cuma sezeryanım var 37+2 deyiz şuanda ilk kez ameliyat olucam ilk çocuk korku heyecan korku daha çok agır basıyor tabi inşallah su gibi geçer ameliyatınız
BabyPelargos Gurbetci_biriii sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın evladınızı inşallah 🙏🏻 bulduğunuz her boşlukta uyuyun vücudunuzun dirence ihtiyacı var 💞
Hryedz Gurbetci_biriii Şimdi 2 ye hamileyım 32+3 olduk bile ilk oğlumda sezeryana korkudan ağlayarak girmistim ama onun sesini duyduğum an herşey değişti hayatımda cektiğim sonu güzel minik bir acı oldu benim için sağlıkla kavusun 🙏🏻