Fulya_6 52N adet oldum ve bugün muayeneye gittim. Alttan muayene etti ultrason ile baktı. Minik bir pcos varmış sanırım ilaç verdi folik asit verdi. Kullanacağım bakalım bir dahaki ay olur inşallah
byzkedis 52N regl oldum biraz önce hatta beklediğimden erken oldum 😅 ilk defa böyle belirtiler yaşayınca açmıştım burayıda demekki değilmiş nasip 😊
52N Fulya_6 pcos zaten küçük yumurta kistleridir kiminde ileri derece sendromları kiminde normal kiminde az
busrax_ 52N olabilir yerleşme kanaması beklenen adet tarihinden bir kaç gün önce görülen regl gibi ağrılı ve çok olmayan kanamalar oluyor
Onurbanuu İyi geceler bende suan sızın gibi bır durum yasıyorum 4 gun var reglıme fakat 1 saat once sıldıgımde kan gelıyor sonra kahverengıye donuyor normalde hıc sasmaz gunum erken gec olmam sızın kı negatıf mı acaba
52N Onurbanuu test yapamadım malesef baş ağrım var çok fena bilmiyorum umarım vardır Allah hepimizin gönlüne göre versin
Hifaakim 52N bnimde aynn şekil oluyor baş ağrısı çekiyorum baya bel ağrısı var uyku hali pislolojik olabilir mi bilmiyorum