52N Arkadaşlar beklenen adet gününden üç gün önce adet gibi bir şey oldum 24 ünde 27 sinde sonlandı toplasan 2 gün gelmiştir o da iki ped taş çatlasın hiç böyle adet olmam ben son adet tarihim 27 Eylül yerleşme olabilir mi fikirleriniz neler ?
byzkedis 52N bende aynı durumdayım şu an ama rengi önemliymiş okuduklarıma göre sizin nasıl bilmiyorum ama reglden önce yerleşme kanaması yaşıyor olabiliriz, regl tarihimi ve olursa gecikmeyi bekleyeceğim
GirlandBoy_Mom 52N yerleşme kanaması olabilir canım bi test yap istersen prodoctor testten almanı tavsiye ederim kuruma çizgisi vs yapmıyor en güvenilir test diyebilirim
Hifaakim 52N bnde 6 gün öncesinden regl oldum şuan 4 günüm ve bitti yani yerleşmeyle geldi ilk sora kana döndü acaba üstüne görme dedikleri şey olanilir mi hamile. Olabilirimyiö bilmiyorum
busrax_ 52N olabilir yerleşme kanaması beklenen adet tarihinden bir kaç gün önce görülen regl gibi ağrılı ve çok olmayan kanamalar oluyor
Fulya_6 Ya suan bende de öyle durum var ama anlayamadım. Pede mürekkep damlamış gibi akmış ama pıhtı yok parça yok. Rengi de açık bir renk. Adet miyim yerleşme mi anlamaya çalışıyorum
Fulya_6 52N adet oldum ve bugün muayeneye gittim. Alttan muayene etti ultrason ile baktı. Minik bir pcos varmış sanırım ilaç verdi folik asit verdi. Kullanacağım bakalım bir dahaki ay olur inşallah
Hifaakim 52N evet bnm birde kasık bel ağrılarım devam ediyor mide yanması yaşıyorum sahahları anlamadım yaa
GirlandBoy_Mom 52N benim kızımda da pek bi belirtim yoktu baş ağrım ve koku hassasiyetim hariç bişey yoktu