Hamileolmak1 bende burada bekleyeyim..sanırım benimde mecburi olarak çam Sakura da olacak gibi görünüyor.medipolde yapacağım normal şartlarda ama cuma günü idrarda protein 409 çıktı,bebeğin kalp atışları çok yavaştı,sancım çıktı Nst de birde 2 hafta gelişim geriliği olmuş bu yüzden erken almamız gerekebilir bebeği dediler.benim kendi doktorum medipoldeki de orası şuan senin için güvenli,burada 2.basamak yoğun bakım var ama çam sakurada 3.basamak bu yüzden orada doğum yapman daha iyi olur dedi.şuanlık beklemedeyiz 24 saatlik idrar toplama yapıldı,yarın hem medipoldeki doktoruma hem çam sakuraya gideceğim.eğer hafta olarak ilerleyebilirsek yoğun bakıma girmeyecek duruma kadar gelirsek yine medipolde yaparım ama erken doğum olursa mecburen çam sakurada olmak zorunda olacak ve bu yüzden çok tedirginim.eşim ve çocuğum gelebilecek mi yanıma odalar nasıl ilgi nasıl dikişleri nasıl estetik mi yapıştırma mı ipli mi sondayı bayılttıktan sonra mı takıyorlar,doğum sonrası bastırma oluyor mu ? Kafamda deli sorular..kendimi en başından beri medipolde yapacağım diye odaklandığım için şuan çok stresliyim.bilgisi olan bizi aydınlatırsa çok sevinirim..bide benim beyincik etrafında kistim var diye spinal de yapılamıyor mecburen genel anestezi ile olacak o yüzden de çok tedirginim,son olanlardan sonra bebeğimi doğar doğmaz görmek istiyordum.yoğun bakıma giderse hiç birimiz görmeden gidecek,bi sıkıntı olur mu eder mi diye korkuyorum çok.