Nese21 Merhaba arkadaşlar ben elenetal 1 kullanıyordum ilacım bitmişti ve az önce folbiol diye bir folikasit aldım bunu kullanan var mı
Ayglvlkn Nese21 doktor bana folbiol ün yüksek olduğu yarım içmem gerektiiğini söyledi ben hamile kalmadan önce kullanmaya başlamıştım.imom a geçtim hamilelik süresince olanı
Nese21 Teşekkür ederim iyiyse yarin kullanmaya başlarım o halde..biraz yorumlar okudum da şişkinlik yapıyor ağır bir ilaç diye emin olmak istiyorum
Nese21 Ayglvlkn ben günde bir kez kullanayım eger ağır geldigini hissedersem hissiyat olarak yarim yarim içerim
Ayglvlkn Nese21 siz yinede danışın doktorunuza.bu sonuçta bebeğinizin gelişimi için gerekli olan bişey size sıkıntı yaratmaz ama bebeğe zarar werebilir.beni bu şekilde 2 doktor uyardı bu gebeliğimden önce bide kürtajım war ozamanda demişti doktor bırak die
Ebruuu0606 Nese21 Nese21 bende kullandım ama çokk mide bulantısı ve halsizlik yaptı 1 ay zor dayandım
Ebruuu0606 Nese21 olabilir herkesin bünyesi kendine özel sonuçta ama ağır biraz dozu. Birkaç yıl önce farklı bir sebepten değişik bir isimde folik asit kullanmıştım hiç böyle semptomları olmamıştı