Yagmur054 1.5 ay olacak ben arayıp sordum siz de öğrenebilirsiniz tekrar üni de de yapılıyor ama ora sadece kendi takipli hastalarına bakıyormuş
SEVGiLiAnnesevgi zehrarumeysakilic 2 gün önce yaptırdım detaylı ultrason üniversitede ama asla tavsiye etmem keşke en başta özele gitseydim dedim baştan yaptıracağım
zehrarumeysakilic SEVGiLiAnnesevgi yaa öyleyse bende özele bakayım internet sitesinden baktım ama detaylı ultrason var mı yok mu göremedim çok teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için 💐
Potter58 zehrarumeysakilic numune hastanesinde 3.kat perinatoloji bölümünde sadullah bey detaylı ultrason yapıyor
Mey58 Potter58 nasıl sıra alacağız ? Direk gidince sekreterden alabiliyor muyuz yoksa doktorun mu yönlendirmesi lazım
Banup zehrarumeysakilic ben de Sivas’ta yaptırdım. Numunede perinatoloji uzmanı Sadullah bey yapıyor kendi sekreteri sıra veriyor. Üniversitede yapılanı radyolojı uzmanı yapıyor yani ayrıntılı diye geçiyor ama yaptıkları şey 4d ile bakmak değil yine eski ultrason cihazıyla bakıyorlar. Sivas’ta en iyi yapan alanının uzmanı Sadullah hoca. Medicana için bilgim yok.