Nergiz_E kubccc61 çok teşekkür ederim canım mailde düşmez kalıtelerı gerçekten. Direk oraya gıdecegım 🥰
GamzeeeYigittt Nergiz_E 45 dakika falan sürmüştür. 3.500₺ normalde fakat benim doktorumun arkadaşı ve anlaşması olduğu için 2300₺ ödedim🙈
Mamacita1 3girlsb Merhabalar bende sizden görüp Mahmut beyden randevu almak için aradım ama telefonları hiç çalmıyor acaba siz nasıl iletişim sağladınız yardımcı olabilir misiniz 😇
Mamacita1 3girlsb Kapalıymış sanırım telefonları sonra tekrar denedim aramayı o zaman konuşup randevu aldım çok teşekkür ederim 🥰🌸
3girlsb Nergiz_E ben çıktım çok güzel geçti 08.55 ye girdim 10.00 da çıktım tüm organlarını belki 7 8 kere inceledi
Nergiz_E 3girlsb içim rahatladı canım çok teşekkür ederim çok sevindim 🤗iyimi sorun var mı bebişle ilgili ınsallah yoktur hep iyi olsunlar 🤲🏻
3girlsb Nergiz_E yok sadece sağ böbrekte hafif genişlik çıktı oda erkek bebeklerde oluyormuş idrarını tam yapmadıkları için veya tuttukları için 30.haftaya kadar kaybolur dedi başka hiçbir sıkıntı yok çok şükür
Nergiz_E 3girlsb benimde 20 Kasım canım bızım var daha 23 haftada gıdıcem ınsallah güzeldir hersey 🤲🏻🤗