simray nereyi aradıysam detaylı ultrason için uzman perinatolog yok diyor. devletten de randevu alamıyorum 2 haftadır. siz istanbul’da nerede detaylı ultrason yaptırdınız? ✨
yeni_anne2 simray hangi yakadasınız ben Avrupa yakasındayım yarin detaylı ultrasonumuz varr özell hastane benım ki devlet zatenn yapmiyor maalesef
Annegibi2006 simray bütçeniz varsa Altan Cebeci çok iyi bir doktor özel olarak ilgileniyor kendi kliniği var yaklaşık 1 1 buçuk saat bakıyor tek tek anlatıyor
Tiniminihanim1 simray kurtköy lokman hekimde yaptırdım ozan çetinaya. Çok detaylı baktı. 1 saat sürdü. 4.500₺ idi fiyatı
Rabiul simray Mecidiyeköy Aytül çorbacıoğluna gitmiştim yorumları çok iyiydi doktoruma sorduğum zaman yakın arkadaşı ve alanında çok iyi olduğunu söylemişti
Annegibi2006 Hasibe-- benimde işyerinden bi tanıdığımın kuzeniydi sonrasında doktoruma da sormuştum Altan’a gidebiliyorsan kesinlikle ona git demişti
Gizemarslann simray maltepe medikal parkta yaptırdım ben haziran ayında memnun kaldım. Prof dr ercüment müngen olması lazım