Zeybal34 23 ekim adet oldum. Gününde. Ama doktor a gideceğim için tüy dökücü ile bakım yaptım. Sonrasında hiiiiiiç adet olmadım. Ara ara kahverengi akıntım oldu. Genellikle çok hareket ettiğimde veya ayaktayken akjntı oluyor. Otururken sakinken bişi yok.
Nananan Zeybal34 kahverengi lekelenme yerleşme fln da olabiliyor ben ilk gebeliğimde yaşamıştım kahverengi akıntıyı
Zeybal34 Nananan ama az önce birazcık yoğun geldi. Bilmiyorum strese giddüm devlet hastanesi inş ilgilenir. Yoksa sabah özele gidecem. Betada çıkar mı
seyma0661 Zeybal34 direkt gebelik için yaptırıyorum demeyin bence acilden girecekseniz. Üşüttüm boğazım ağrıyor serum için geldim diyin ama hamilelikten şüpheleniyorum öncesinde test yapalım diyin
Mavikizkaracocuk Busralbyrk kanaması var ne olduğunu bilmiyor düşük bile olabilir ayrıca bu nedenle aciller 3 bölüme ayrılıyor bisey olmaz 365 gün vergi ödeniyor bir gün kan bakilsin
Zeybal34 Busralbyrk doğrusu neyse onu anlattım Enfeksiyon dedi ama bi baktıralım değerine dedi apandis dedi sonra gerwkirse tomografi istiycem dedi.
Zeybal34 Busrasisman biri dedi Sila41_ Gzd1212 Daha sonuçlar çıkmadı ama kadın baktı. Karnıma bastırdı etti. Ağrı varmı yok mu dedi falan sonra. Enfeksiyon dedi biri. Diğeride apandis dedi. Eee dedim her ay enfeksiyon var dedim ama adetim hiç kesilmedi dedim. Bunu ne olatak yorumluyorsunuz dedim. Dedi bunları ver gel Duruma göre tomografi istiycem. Bakalım testler ne çıkıcak.