Sevgilimmmmmmm Fasulyeleri islatmamisim diye yapmak istemiyorum. Birden çekti canım normalde hiç sevmem hamileyim diye mi bilmiyorum ama canım çok çekiyor. Kaynanam da sağ olsun bir gün bu kıza bir tabak yemek indireyim demez😐
Asmklc Sevgilimmmmmmm kaynananız size yemek indirmek zorunda değil ki, artik her sey cok basit ben bazen corba bile sipariş veriyorum
kirpapatyasii1 Sevgilimmmmmmm canım ben şu şekil yapıyorum düdüklüye fasulyemi koyuyorum on dk pişirip düdüklüye açıyorum içine iki su bardağı soğuk suyu ekleyip sen koyacağın fasulye ölçüsüne göre suyu koyabilirsin düdüklüyü kapatıp yarım saat daha haşliyorum ve fasulyelerim yumuşacik oluyor umarım anlatabilmisimdir 🙏☺️
Sevgilimmmmmmm Seda13 nerde yapılır bilmiyoruz ki. Aradı gidip alayım mı dedi o da bilmiyor nerde var🥹
3girlsb Islatmadan yapılanı var ben youtubeden görmüştüm yapmıştım çok güzel de oldu deneyebilirsin canım
annim_803 Fasulyeyi tencereye koy suyunu dökün kaynasın kaynadığı zaman altını kapatıp bir bardak içme suyu dökün ağzını kapatın beş on dakika sonra ıslatılmış fasulye gibi oluyor