@smgeem çok geçmiş olsun canım bende şuan Progestan tedavisiyle evde yatıp dinlenmekteyim benim 3 4 gündür kahverengi lekeler kesildi hafif günlük işlerimi yapıp tekrar uzanıyorum ilgilenmem gereken 4 buçuk yaş kızım da var illaki kalkıyorum belkide bunlara sebep ağrılarım oldu dün çok fazla kasık ve bel ağrısı doktor bana kahverengi olunca korkma bu bizim için iyi birşey dedi kahverengi oldukça gelme dedi ben o yüzden gitmiyorum evde beklemedeyim sürekli her lavaboya gittiğimde korkarak gidiyorum tabiki yinede sen bilirsin ama kırmızı ve pembemsi olmadıkça korkma bebek ve kalp atışı gördün mü benimde galiba geç döllenme ama gittiğim doktor ne geç döllenmeden bahsediyor ne başka birşeyden 9 gün geriden geliyor 8 haftalık olmam gerekirken 6+6 bugün ben henüz hala kalp atışı da görmedimde duymadım da pazartesi çağırdı var gibi dedi kalp atışı ama dinletemem dedi oda emin değildi belkide haftam küçük diye net konuşmuyor aklımda birsürü soru işareti beklemedeyim Progestan kullanıyormuşum hastanede başka müdahale yapıldı mı sana