gulcicek0 Sedanurasdf kadın doğuma gidin onlar sizi perinatoloji yönlendirecek kayıt acicaklar öyle randevu alabilirsiniz
sevaldqn1 Sedanurasdf kadin dogum yonlediriyor kan alımı için herhangi bir bölüm yok onun için ayriyeten
Annelik_anne Sedanurasdf yaa anladım yaptırmak istiyorsanız ve bir kereliğine imkanınız varsa özel hastanede yaptırabilirsiniz ancak . Ben de devlete gidiyordum orda yapılmadığı için mecburen özelde yaptırdım .
Sedanurasdf Annelik_anne tüp bebek yaptırdık cok masraf oldu bende herseyde devlete giderim diyodum devlette yapmazlarsa mecbur giderim tabi de sorayım dedım
Ceren1996 gulcicek0 merhaba devlet Hastanesi’nde yapmadiklarini söylediler. Bana Konya’da sehir hastaneye gidin dedi. Size sorum şu kadın dogume randevu Alcam ama o gün gittiğimde gittigim gibi hemen kan alırlar mı yoksa başka güne ertelenir mi. Sonucta 1.5 saat yola gtcez başka güne kalsın istemiyorum
Deniz4848 Devlet hastanesinde de randevusu kadin doğumdan alınıyor doktor yönlendiriyor sizi , ben o şekilde yapmıştım
Ghilal Bende şehir hastanesinde yaptırdım ikili testi kadın doğum doktoru direkt gidin kan verin dedi bu kadar nasıl yapılmıyormuş devlet hastanesinde ilk defa duyuyorum
gulcicek0 Ceren1996 merhaba aynı gün yapmazlar ikisi farklı bölüm perinatoloji ayrı randevu alicaksiniz aldığınız randevu günü kan vericeksiniz sonuçlarda 2 haftaya çıkıyor
yagmur_17 Ceren1996 haftan olarak tutuyorsa iki test icin o gun gun icinde ac tok fark etmeksizin doktorun yonledndirmesiyle aninda kan alimi gerceklesiyor o gun icinde doktor ense kalinligi burun kemigi olusumunada bakip test sonucuna yansitiyor devlette yapilmamasida bana baya sacma geldi acikcasi
seymayalcin Sedanurasdf Önce kadın doğuma devlette istiyorsan randevu alıyormuşsun sonra o seni takipli hasta diye sisteme tanımlıyormuş perinatolojidrn o şekilde randevu bulabiliyormuşsun bende yaptırıcam yeni öğrendim☺️
Ceren1996 gulcicek0 peki ikili tarama testini yaptırmak şart mı. Sürekli gidip gelemeyiz o yüzden soruyorum
Sedanurasdf Ceren1996 ben şehir hastanesine gittim direk kadın doğum kan alımına yonlendirdi bide usg ceken bi yere yonlendırdı aynı binada yani ama peritanolojı flann değil orda ense kalınlıgı ve burun kemıgıne baktı 5 gün icinde sonuclar xıktı canım
gulcicek0 Ceren1996 şart demiyelimde yaptirsaniz iyi olur bebeğin sağlığı için gidip gelmeyi göze almak lazım hiç gidemem diyorsaniz özel bir yere detaylı ultrason yaptırabilirsiniz
Ceren1996 Sedanurasdf Konya şehir hastanesi mi sizin. Ben ilçesinden gidicem Konya şehir Hastanesi’ne burdaki devlet hastanesi 2li test yapmiyomus oyuzden. Merkeze yönlendirdi. Sadece Kadın doğuma randevu aldınız demi. Ve sonuçlar e nabiza dustu mu yoksa siz mi gidip aldınız