Gizliyim Aşılama 3 gunundeym akintim var ve idralim çok geliyo karnımda agri ve ara sıra gaz sancısı girio
_Feslegennn__34 Gizliyim benim çatlatma iğnenin yedinci günü aşılamanı beşinci günüm ve kasıklarımda sol tarafında çok ağrı var bakalım hakkımızda hayırlısı
Flower__ Bende 4. Gundeyim iki gundur cok sicak basıyor rahatsiz oluyorum onun harici daha belirti olmaz zaten dimi
Flower__ Gizliyim insallah canim 🙏 bugun 6. Gun en erken haftaya yapcam su ana kadar ignenin etkisi vardi zaten pozitifti
_Feslegennn__34 Gizliyim bugün aşilamanın 6 günü test yapmayı adet günüm geçmeyene kadar yapmak istemiyorum doğrusu ya
Gizliyim _Feslegennn__34 benim bügun sabah adet agrisi gibi agri vardı şimdi göbeğim ağrıyor dokunuyorm agrio sizde belirtiler nedr
_Feslegennn__34 Gizliyim gebelikle adet belirtileri aynıymiş inşallah vardır benim tek belirti kasıklarımda batma değişik bi ağrı o hep var başka bi belirti yok şüan bakalım
_Feslegennn__34 Gizliyim verim inşallah canım tanı benim sol tarafta bi yumurtam gelişmiş demiştı ve sol tarafımda hep ağrı var bakalım çok merak ediyorum 🥹
Gizliyim _Feslegennn__34 bende sanda tüp kapalı ve sağ yumurta küçük ama kapalı olan yerdede yumurta büyümüş bu ay
_Feslegennn__34 Gizliyim yaa şansa bak nasipte varsa her türlü olur benim tüpler acıktı bi sıkıntı yok demiştı doktor ama olmayınca olmuyor işte