Evlattt Seraymesut benim doktorum dahiliyeye yönlendirmedi testin sonucuna göre ilaç yazarız dedi kafam karıştı yönlendirmesi mi gerekiyordu
Gulasya medihaesra bende de oldu en batsa birde sonra doğrum bepantolun kremini aldım surdum, sürekli nemlendirdim ve böyle böyle azaldi ve geçti
Erkekanasi55 Hiçbir değerimde sıkıntı görülmedi hiç bir krem fayda etmedi😒. 35. Haftadan saygılar ve sevgilerle 😇 Tek tesellim yolumun azalmış olması bunlar tatlı şeyler her şeye rağmen bebişim için değer. (Not: göbüşümü kaşırken yazdım🤭🤣)
Seraymesut Evlattt siz internet e bakma doktor ne dediyse onu yap korkulacak bişi yok sadece kaşıntısı berbat
Seraymesut Evlattt insllh aman olmasin bebeğe bı zararı olmadığı sürece sorun yapma doğumdan sonra geçiyor zaten
Seraymesut Evlattt aldım şükür şuan 1 yaşında sizlerde insllh alırsıiz doğum yapınca bu uygulamanın bebek uygulaması var onu yuklersiniz
Semam Evlattt Enzimler aynı gün içinde çıkıyor. Ama safra asidi tahlili var birde bakılan o 1 hafta 10 gün arasında değişiklik gosteriyo çıkması.
Sezer1212 medihaesra gayet normal benim de oluyordu o haftlarda çatlak oluşumunu önlemek için bol bol nemlendirip yağ sürersen kaşıntı azalacak