Gizemvrl Merhaba 34+3 ün bu hafta iti bari ile el ve ayaklarımda kaşıntı oluyor Ayak tabanlarım ve el içi parmaklarım dahil Sizler böyle bir şey yaşadınız mı 🥴🥴😊
Nazsuuu Gizemvrl bende 1 aydır var hala devam ama artık takmıyorum ilaç kullanmayı da bıraktım inşallah bebeğime zararı olmaz:(
Mervealya1992 Gizemvrl ilk bebemde bnmde oldu kaçıntıdan geceleri uyuyamadım ilaç vermıstı krem yani doktor
edanur_ozcan Bende 31+3 deyim doktor bu gebelik kolestazı sebebi ile 37. Haftadan sonra doğum planı yapıp 40. Haftayı bekletemiceğini söyledi size neler denildi?
Evlattt edanur_ozcan merhaba bende 29 haftalığım bugün kaşıntı şikayetiyle gittim bi kan testi istedi benden sizden istedi mi? 10 saat aç kal sabah gel kan ver dedi kolestazdan şüphelendi
Gizemvrl Nur-sena25 geceleri artan ayak tabanlarımda ayak üstlerinde ve el içi el üstü parmak aralarında arada kollarda da oluyordu ama geçti şuan bişey yok kremde kullanmadım safra asid kanı verdim değer normal geldi 🙏🏻
Nazsuuu edanur_ozcan 37 de alalm diyo suni veririz diyo olmazsa açılma sezeryan diyo ama kabul etmicm ilaçlarımı da kullanmayı bıraktım
CeylanAk Gizemvrl ne kadars sürede geçti bende aynısını yaşıyorum dün kan verdim temiz çıktı ama kaşıntı beni öldürecek
Nfyhzn Gizemvrl bende de aynı sorun var geçiyor mu kaşimaktan bi hal oldum bunun için hangi polikliniğe gitmek gerekiyor