Neeeesssli Brnaebu şimdi baktım canım sayfaya doğum klibi çekmiyor sanırım ama konuşurum yine çok teşekkür ederim 🤗😍 ben de doktorumdan çok memnunum sen daha yolun başındasın denemek istersen sühendan hocayı da bi dene derim yani 😌
EmrEmine Brnaebu aynen aksamlari erkenden uyuya kaliyorum.kasık agrilarim 3-4 gün once bitti şükür bide koku hassasiyetim oldu.onun dışında şükür yolunda herşey canım
Seher_ Neeeesssli canım benim düğün çekimi yaptığım fotoğrafci var çok iyiydi hemde kadın instragmdan fotoğraf fabrikasi yaz bilser adı da hatta doğum filmi hediye diyordu paylaşımlarda😊
Prenseess Çekirge doruk Senem Alkan Akalın fazlasıyla memnunum doktor gibi değil arkadaş gibi davranıyor
Selenaygur Brnaebu canm bende bursa hayat hastanesi naile gokce ye gidiyorum cok memnunum hastanedende doktorumdanda 😊
Busetuqce Ezgi_brs SGK 137 tl eğer saglıkcıysan sen yada eşin %10 indirim var. Ama Doğum ücretini sormadım acıkcası erken diye :)
Seher_ Neeeesssli diğer fotoğrafcilara göre uygunda yapmıştı bizim albümümuzu hemde çok güzel kaliteli bi albüm bakıp araştırırsın canım 😊
Kubra-91 Miniklerimmm henüz konuşmadım ben sadece artık devam edeceğim bi doktor istiyordum ama yanlış bilmiyorsam 2500-3000 arasında diye duymuşluğum var sanırım emin olmamakla birlikte
Brnaebu Prensleriminannesi tam emin degilim ama canim benim özel saglik sigortam var eşimden dolayi farkli ödüyorum.öyle diye duymustum
Prensleriminannesi Brnaebu benim de özel Sigortam var onda doğru 240 çekiyo ama SSK 215. Ayrıca aklında bulunsun özel sağlık sigortasından giriş yaparsan nst 260 lira. SSK lı 35 lira 😊