KLina Senonif inşallah amin, sat 20 Eylül insan hevesleniyor perşembe için dr randevu aldım o zamana kadar sabahları test yapacağım 🤍
KLina Mavili1480 aminnn benim ilki yani kızım 2 ayda oldu çok şükür, şimdi 5 yaşında ikinciyi istiyoruz 1.5 senedir bekliyoruz 🥲🥲🥲🥲🥲🥲
KLina Mavili1480 yaş 35 o etkiler diye düşünüyorum dr sorun yok dedi eşimde de çok hafif varikosel var ama o yıllardır var artmamışta, çocuk sahibi olmaya engel değil dedi dr o varken kızma hamile kalmıştım yani
elifszn Benimde sonradan silik çizgim oluşmuştu gebeydim fakat kimyasalla sonuçlandı. bi kaç ay sonra yine aynısı oldu fakat test hatalı çıktı gebelşk yokmuş. Bence başka bi markadan testi tekrarlayın
Mavili1480 KLina Eşimde de var varikosel ilaç kullanıyor keşke takviye ilaç önerseydi ilaçla daha kolay oluyor
Yaprakunallar Benimde yumurtlama günüm 19 ekimmiş yarın test yapacağım sizce erkenmi boşuna yapmayayım prodector express aldım
Busetacir Arzu_tasan yumurtlamanın en erken 12. Günü verebilirsin canım, bana sorarsan 14. Güni vermen daha iyi olur😊
Yaprakunallar Adet günüm 1 i ozaman adet günümde yapsam daha mantıklı ama çok üzgünüm şimdi farkettim yumurtlamada ilişki yaşamamışım tamda o hafta enfeksiyon olmuştum
KLina Nzl_1999 yarın sabah yapacağım inşallah perşembe de dr randevu aldım o güne kadar her sabah yaparım boşa gitmek istemiyorum dr a yaşayan bilir 🥹
KLina Mavili1480 proxymen ve promen kullanıyor aylardır onu önerdi 3 paket bitecek dedi kullandı 3 ün sonunda şimdi ama varikosel asla gebeliğe engel değil sakın endişelenme canım 🥰
KLina Mavili1480 kesinlikle olur Allah’ın izniyle ama sperm 70 günde yenileniyor 2 ay bir şey beklemeyin demişti bize dr ama Allah büyük belki hemen etki eder, sizde incir kürü ve omega 3 mutlaka kullanın 😊