Yaprakunallar Di defnevedoruk hayırlı olsun🌺 adet 6-7 gün kala belirtileriniz varmıydı ? Benim adete 6-7 gün birsürü vardı simdi sadece kasıkta tuhaf his var bide sabah bulantım oldu okadar
defnevedoruk Yaprakunallar bulantı vs için daha erken ki canım☺️ sadece ⅔ gündür regl olcakmıs gibi belirtilerim var teşekkür ederim
Yaprakunallar defnevedoruk ben çok gün değerlendirdim adet bittiği günden itibaren eğer o gün tuttu ise benim yaklaşık 25 gün oluyor tabi var ise 🤣 çünkü benim midem bu yaşıma kadar hiç bulanmadı sabah uyandığımda
Yaprakunallar defnevedoruk 9u adetim bitti 10,11,14,15,17.23ve devamı denedik 17-23 arası enfeksiyon oldum etkilermi bilmem taiki
Innerglow defnevedoruk ay testlerini gördüğümden beri inş hamiledir demiştim kan da negatif çıktığında yorumlaşmıştık çok sevindim hayırlı olsun canım benim bize de dua et inşallah 🙏
defnevedoruk Innerglow inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde sizinde kucağınızı doldursun Rabbim🙏 bende çık şaşkınım herhalde 5 gün önce kan verdim sonra yükselmeye başladı
Innerglow defnevedoruk bende şaşırdı valla ama çok güzel sağlıcakla alırsın kucağına inşallah canım bizi unutma sık sık benimle ilgili bilgi verişin bize de
Arzu_tasan Kızlar yumurtlamam Ekim ayının 21 de oldu BAT 5 Kasım yumurtlama olalı 8 gün oldu bugün test yaptım negatif sizce erken mi kaynanamdan dolayı erken yaptım