minikbebegim06 defnevedoruk yaa hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin 💐🥰
gunesveguney defnevedoruk ay çok sevindimmmmmmmm 😍😍😍😍😍 hayırlı olsunnnnn. Benimde bu sabah testim böyle çıktı günüm yarın, dua et banada yarın kan vermeyi düşünüyorum 🥹
Senamstf defnevedoruk amin inşallah 🙏🏻 🥰 çok çok sevindim sizin adınıza gözünüz aydın 🥰 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻☺️
Zeyno800 defnevedoruk elinizde fazla varmı ov. Testi Benim 8 yıldır olmuyor. Bana hediye etseniz mutlu olurdum
defnevedoruk gunesveguney vallahi hic umudum yoktu 4 gün önce negatif görmüştüm kanda🥲 burdakiler prodoctor yanlıs göstermez diyince bir ümit kan verdim. hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız💖
maviskokiz defnevedoruk hayırlı olsun bende 15 çatlama oldu reglim düzensiz 22 de testte negatifti şuan 2 gün geciktim ama bu olabiliyor benimde sizin gibi olur inşallah bana dua eder misiniz
gunesveguney defnevedoruk bir de kanda negatif görüp yükselmesi çok güzellll umut oldun herkese valla 😍