Mavili1480 Eşimde çift taraflı varikosel var iki doktora gittik biri ameliyat diğeri ilaç verdi ameliyat olmadan düzelir mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi kızlar
fdn25 Mavili1480 benim eşimdede var varikosel var bi ilaç yazdı üroloji onu kullandı birde keçi boynuzu pekmezi ve arı poleni önerdi doktor bunları kullandığı ay ben hamile kaldım bunları üç ay kullan işe yaramazsa ameliyat demişti
Gunduzanne Mavili1480 ameliyatsız tedavisi yok diye biliyorum canım.. en yakın arkadaşımın eşi oldu ondan sonra çocukları oldu
Mavili1480 Deletedmom_109 Doktor iyi dedi ameliyata gerek yok dedi özel bir ilaç verdi 3 6 ay kullan dedi
Deletedmom_109 Mavili1480 eşimde de vardı ameliyat oldu onun ileri hızlı sayısı 0dı. Spermleri hareketsizdi yani . 3 ay oldu ameliyat olalı daha gebelik oluşmadı. Size hangi ilacı verdi doktor eşim proxeed plus kullanıyor
Yaseminmur26 Bizim de doktorun biri ameliyata gerek yok dedi baktık olmuyor bir doktora daha gittik o acil ameliyat dedi ameliyattan 2 ay sonra hamile kaldım
Fraublt-31111 Yaseminmur26 Benim eşimde ameliyat oldu 1 ay önce sperm değerleri de düşük çıktı bu ay ilişki oldu inşallah güzel haber alırım sizin gibi Ameliyattan sonra neler yaptınız tavsiyeniz nedir bana
fdn25 Deletedmom_109 benim eşimde proxeed plus kullandı yanındada her gün sabah akşam arı poleni ve keçiboynuzu pekmezi önerdi doktor o ay hamile kaldım ameliyata gerek kalmadı polen ve pekmezide isterseniz bi deneyin
Mavili1480 Deletedmom_109 Aynı ilacı kullanıyor eşimde ileri sayısı %7 diğer hastanede %36 her hastanenin referans değeri farklı oluyor 10 gündür kullanıyor ilacı yeni
Deletedmom_109 fdn25 pekmezi iki aydır kullanıyordu ve keçiboynuzu kaynatıyordum ama böbrek taşı yaptı eşimde :/ artık kullanmaz
vilanelle fdn25 merhaba bu hastalıkta serleşme problemi oluyor değil mi? Ve bu tedaviden sonra bu problem geçiyor mu?
Yaseminmur26 Fraublt-31111 keçi boynuzu özü kullandık ikimizde doktorumuz demişti faydası oldu mu bilemem ama bir ay kullandık kullandığım ay hamile kalmıştım inşallah hayırlı haberler alırsınız ameliyattan rahat bir üç ay gecmesi lazım değerlerin düzelmesi için
Fraublt-31111 Yaseminmur26 Evet öyle 1 ay sonra bile güzel sonuçta alanlar var Allah’ı büyük hayırlısıyla tekrar gebelik haberini nasipe eder inşallah
fdn25 vilanelle biz hiç böyle bi problem yaşamadık ama belki kişiden kişiye değişiyordur yanlış bi yönlendirme yapmak istemem bizim tek sorunumuz sperm sayısında biraz düşüklük ve tek taraflı varikoseldi.
mucizegebee Benim eşimde 7 ay önce ameliyat oldu, ameliyattan 1 ay sonra hamile kaldım,ondan sonra ki ay hastalık tekrarladı malesef
Mmavikizz fdn25 bizimde tek taraflı varikosel var cnm hızda problem var keciboynuzu suyu fln kulanio eşim kuruyemiş böyle olup hamile kalan varmi acaba