E6366 Kızlar şuan bunu yazarken ağlıyorum o kadar kötü mide bulantım var arada istifrar ediyorum dün gece serum taktırdı doktorum bu ne zaman geçecek 8+4 üm 😥😥
Nzl_1999 E6366 bende aynı senin gibiyim o kadar kustumki biran midem yerinden çıktı sandım tüp mideliym birde Dr ilaç verdi bi nebzede iyi geldi
Ezgiserce E6366 benim 14te geçti çok şükür 16 haftalığım şuan çok nadir oluyor bulantım günde 5-6 kez kustuğumu biliyorum
aleynalina41 Aynı dert bende de var ilk 3 ay diyorlar Doktorum bulantı hapı yazmıştı daha alamadım tekrar yazdırıcam alıcam inşallah işe yarar dayanamıyorum artık 10+2 midem allak bullak koku hassasiyeti 🤢🤢🤢🤢
E6366 aleynalina41 ben kullandım prilam bende yan etki çarpıntı yaptı onuda bırakmak zorunda kaldım 😥
Rmys0 aleynalina41 prilam iyi geliyor ben 12 + 2 oldm hala devam ediyor prilam kusturmuyor ve tiksinmeyi azaltıyor
aleynalina41 Az kaldı ben de ağlıcam sürekli ya kendi annemde kalıyorum ya kayınpederimde tek başıma asla bişey hazırlayamıyorum bulaşıklara yardım ediyorum ben de
E6366 aleynalina41 benim öyle bir imkanım yok hafta içi çalışıyorum akşam yapabilirsem yapıyorum çok zorluyor beni
E6366 Nzl_1999 Rmys0 Ben daha öncesinde ritim bozukluluğundan operasyon geçirdim prilamda tetikledi o yüzden bırakmak zorunda kaldım
Susenasu Ben de aynı durumdayım ilk defa prilam denedim o da baş dönmesi yaptı. Öğretmenim yaş grubum küçük bu şekilde mesleğime devam da edemiyorum ne yapacağımı şaşırdım🥺
Rmys0 Susenasu ilk bendede öyle aşırı uyku bas dönmesi yapmstu ama düzenli kullanmda faydası oluyor bide gece yatmadan içersenz iyi olur
Sezenn10 Benim 16. Haftaya kadar devam etti sonra yavaş yavaş geçti.. Şuan 23. Haftadayım hamileliğimin tadını 3 haftadır yeni yeni çıkarmaya başladım diyebilirim