Sevdaliza Bana da günde iki kez verdi fitil olarak kullanamazsan ağızdan al dedi hep ağızdan aldım baş dönmesi ve mide bulantısı kusma yaptı 😂 neyseki kullanım sürem doldu ve bıraktım
Tugceanneoluyor Gamzetoklu fitil olark kullaninca bir yan etkisi olmuyor agizdan alindiginda yan etkisi baya fazla
Sevdaliza Burcuakyldz 10cu haftada kullandım hafif lekelenme geldi oda bi sefer bence progestan boşu boşuna kullandım yerleşme kanaması olabilir dedi doktor
Gamzetoklu Burcuakyldz valla canım doktor bana bunu ilacı yazarken olucakları söyledi panik yapma dedi olurmuş yani herkesde farklı etki gösterir eminim ama benide fena çarptı🙃
Mells Gamzetoklu ben progestsn içerken saati 6 ya kuruyordum içip geri yatıyordum o leyla durumlarını yaşamıyordum :))
Gamzetoklu Sevdaliza yani oluyomuş çoğu kişide sonradan sorunda yaşamamışlar sanırım bebişlerimde benimde sabah akıntı şeklinde kahve leke çok ama çok az bi daha yok ama sürekli kontrol halindeyim hasta olucakmışö gibi karnım ağrıdı arada iyice sinir oldum:(
Sevdaliza Gamzetoklu aşkım inşallah sıkıntı olmaz bol bol dua ettim sana hamilelerin duası kabul olur diye
Hemamplera seyma281015 doktorum kahve leke aktif kanama olmadığını eski kanın dışarı atıldığını gösteriyor demişti bana