Gamzetoklu Mavis72 akşam hapını yatmadan önceye denk getiriyorum ama günde3 kez olunca tam kendime gelyorum hap saati geliyo yine yamuluyorum🙃😅
tugbamehmetbaki Gamzetoklu Ben vajinal kullanıyorum artık göbekten kullanamıyorum sıkıntı oluyor eğilmem içtiğim zaman daha rahat oluyor hep evdeyim zaten kafa yapıyor
Gamzetoklu Deletedmom422 bana o şekilde hiç bilgi verilmedi cuma kontrlüm var danışıcam bu konu hakkında
tugbamehmetbaki Gamzetoklu benim Doktorum günde 4 tane ile başladı şimdi 3 tane kullanıyorum ama harika bir şey düşün 24 haftadır kullanıyorum 27 haftalık hamileyim
omerhalis Gamzetoklu progestan ve proluton kullaniyorum 11 haftadan buyana 19+5 gunlugum gerisini dusunun heryer kus tüyu geliyo bana cok agir oluyo ikisi
Gamzetoklu [bilinmeyen] banada olucakları söyledi panİk yapma normal dedi tek derdim bu olsun tabi bunada şükür diyorum bebişler iyi olsun yeter ki🙏🏻 Allahım sanada kolaylık versin canım bebişinle🙏🏻🌸
Gamzetoklu Mavis72 yok canım çokşükür şimdilik bi sıkıntım olmadı🙏🏻 ama daha önce kalbi durduğu için kürtaj oldum önlem amaçlı verdi doktorum
Mavis72 Gamzetoklu hmm anladım. Benimde rahim duvarımda incelme olduğu için verdi doktorum 😕 erken doğum sebebiymiş
Burcuakyldz Merhaba bende daha yeni anne olduğumu öğrendim (dun gece ) ☺ doktorum progestan günde 2 adet ve haftada 1 iğne başladı. Yaa ilacı içtim 1 saat sonra hemen etki eder mi acayip baş dönmesi yaşadım konuşmam da ağırlaşma oldu dilim falan dolandı bıraksam kendimi olduğum yerde uyuyacak gibiydim. Sizce psikolojik mi ?
Gamzetoklu Burcuakyldz valla canım doktor bana bunu ilacı yazarken olucakları söyledi panik yapma dedi olurmuş yani herkesde farklı etki gösterir eminim ama benide fena çarptı🙃