İlk gebeliğimde parsiyel mol yaşadığım için yaptırdım. Harika bir şey. İş birliği vs olduğunu da düşünmüyorum. Bu testi yaptırınca tarama testlerini yaptırmanız gerekmiyor. Tarama testlerinin doğruluk olanları çok düşük ve bunun oranı çok yüksek olduğu için yaptırmayı tercih etmiştim. Önce 10 sonra 14.haftada eve gelip kan aldılar ilkte yeterli DNA bulunamadığı için hastalıkların tamamı incelenememişti tekrardan alındı ve başka hiç bir testi yaptırmadım doktorumda istemedi. İleriki haftalarda yaşadığınız soruna göre tekrar istenebiliyor, emin olmak için. Geçenlerde kendi doktorum hariç birine muayene olmak zorunda kaldım ve kordonun yeterli besin göndermediğini söyleyerek 2 hafta sonra gel karında küçülme olursa fetal isteyeceğiz demişti. Doktoruma gittim ölçümlerime bakılarak doppler yapıldı ve hatalı ölçtüğünü bebeğin haftasında sağlıklı olduğunu söyledi. Son olanlardan sonra birine güvenmek çok zor, doktorun iyisini bulmakta. Tavırlarından her şey anlaşılıyor, bir daha diğer doktorun kapısından bile geçmedim. Fetal için de çoğu şirket nakitte indirim yapıyor, bazıları fatura almazsanız şu kadar diyor. Ben 12000e yaptırmıştım Anadolu Yakasında istanbul labaratuarı merkezi nakitte 300 euro yapıyor.