Gamzeizmir35 minikbebegim06 artik hayirlisi diyelim. Daha cok erken. Siz de saglikla kucaginiza alirsiniz insallah 🌸
Minik1Civciv Gamzeizmir35 ben oğlumu 3 ile öğrendim gebelik yok dediler iki gün sonra 19 oldu 🥰hamileyim dedim yok dediler ama biliyordum hamile olduğumu bence sizde hamilesiniz tebrik ederim 💐
Gamzeizmir35 Minik1Civciv teşekkür ederim. Sağlıkla büyütün. Çok şaşkın haldeyim. Hiç ama hiç beklemiyorduk. Hayirlisi böyle demek ki 🌸
Mrvsmt2502 Gamzeizmir35 ya herkes hamilesiniz demiş ama referans birimi içinde şuan yani kuruma g re 0-25 arası negatifmiş. Her kurumun kendi referans birimi olur genelde 0 5 arası negatif diye 13 ü görünce pozitif demişler. denizmanzarasi seyma0661 denizmanzarasi minikbebegim06 Minik1Civciv
Patito__ Gamzeizmir35 referans degeri 0-25 ilk defa gördüm Hastaneye bir danisin olmassa baska hastanede tekrr test verin veya adet bekleyin karar sizin Ama referansa gore hamilelik yok ama yanlış yazilmista olablr 25 kısmı
Gamzeizmir35 Patito__ bende referansı 0 ile 5 arasi biliyordum. Daha öncekiler hep o sekildeydi. 0 25 cok şaşırttı beni. Bir de beklemiyorduk. Inanasım gelmiyor
Minik1Civciv Gamzeizmir35 rica ederim çok şanslısınız Rabbim sağlıkla kavuştursun nice kalamayan insanlar var 🥰
Patito__ Gamzeizmir35 0-25 yanlış olablr 9 senedir burdayim bole bir deger araligi ilkkez goruorm. Bence baska bir hastanede tekrrlayin iki gun sonra
Gamzeizmir35 Aeell teşekkür ederim. Ya da teşekkür etmeli miyim bilmiyorum. Cok şaşkınım. Umarim hakkimizda hayirlisi olur 🌸😀
Gzd1212 Gamzeizmir35 normalde 5ustu gebelik ama sizin test yaptığınız hastane değerleri 0-25 arasında 23 olduğu için hamile değilsiniz bence. 25 üstü olsaydı hamile olacaktiniz. Ama yine başka yerde bı kan testi yaptırın ne olur ne olmaz.
Berra585i Gamzeizmir35 ayy gozun aydin iki uc gune bir daha kan vermelisin var yani cok cok yeni bende erken ogrenmistim 19 cikmisti
Merve_kucuk Gamzeizmir35 Referans değerine göre hamile değilsiniz bence. Bende tam anlayamadım valla. Her şey gönlünüzce olsun
Humeyra1 Gamzeizmir35 benim 9 gün kala yapilan tahlilde 15 çıkmış bizede sürpriz oldu. Fakat değer aralığı 0-5 ti. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ☺️
Gamzeizmir35 Mrvsmt2502 bende aynı fikirdeyim. Kan tahlili böyle çıkınca erken gebelik testi de yaptım. Sonuc net pozitif suan. Yine de pazartesi günü tekrar kan vereceğim. Sonuç netleşsin diye.
Minik1Civciv Mrvsmt2502 4 gebelik geçirdim ben 3 kaybım var 1 oğlum var yani bildiğim kadarıyla ki öyle bence de 5 üstü gebelik var demektir.