Nurtanesi89 Rukye34 Avrupa yakasına da gelebilirsin. Başkaca şehirlerden gelenler var sayfasına bak anlarsın. Kesinlikle dr.Burak Özköse…
ikizlerimibeklerken- Rukye34 Pendik medipol hastanesinde Aytakin hanım kesinlikle, bende kendisine takipliyim tam bir SSVD destekçisi. Dogumunuz ne zamana geliyor bilmiyorum ama aralıkta kendisi doğum iznine ayrılacak şubat gibi de geri dönecek diye biliyorum 🌸
Rukye34 ikizlerimibeklerken- Allah nasip ederse Nisan ayında doğum olacak o zamana kadar da ilk sezaryenimin üstünden 3 yıl geçmiş olacak
CananErdl ikizlerimibeklerken- bende iki ay önce gittiğimde mart sonu gibi döneceğim demişti size ne zaman şubat ayında döneceğim dedi bende ssvd yapmayı istiyorum. Aytakin hanımda
ikizlerimibeklerken- Rukye34 yani kendisi geldiğinde ona devam edebilirseniz yada şimdiden gidip görüşedebilirsiniz o sizi olmadıgı sürede güvendiği aynı hastanede doktora yonlendirir muhtemelen o geldiğinde de onla devam edersiniz ben cok cok memnunum forumdada çok methediliyor. İnstagram adı; aytakinmahammadaliyeva