Melosum34 Kızlar benim ufak birikimlerim var kendimce ceyrek yapmaya çalışıyorum 2 haftada bir ocak ayında altin ne olur acaba düşer mi çıkar mı boşuna mı ceyrek yapıyorum anlamadım ki bazısı diyor düşecek bazısı diyor uçacak
Minik1tirtil Melosum34 o kadar fakirim ki altın hakkında ki düşünceleriniz yazısını Allah hakkında ki düşünceleriniz diye okudum 😂🤦🏻♀️
seyma0661 Melosum34 2-3 ay gibi kısa vadede bozmayacaksan altın zarar getirmez. Yeniyıl zamlarıyla zaten altının düşme imkanı yok yaza doğru iyice çıkacaktır
Mikrofon0 Melosum34 yani ben yükseliyor diye nakit paramı altına çevirdim yükseliyor da şuan düşecek olsa da ne kadar düşer bence altın alın
Deniz4848 Bende elime geçen her parayla altın alıyorum altın bugüne kadar hiçbir zaman kaybettirmedi tavsiyem 24 ayar gram külçe şeklinde almanız
Melosum34 Deniz4848 ben sadece gram ceyrek yarim dan anlıyorum valla🤣 bugün de alayım dedim gitmiş bana 2017 tarihli vermiş babam gormese bende bakmiyordum gittim hemen 2024 olanı aldım 60 TL fark verip
Melosum34 Minik1tirtil kız bende öyleyim merak etme altin yazarken bile şaşırıyorum bazen 🤣🤣🤣çocuklarım için ufak ufak biriktirmeye çalışıyorum 🥹
Melosum34 seyma0661 inşallah öyle olur çünkü çok güzel düşüncelerim var birikim yapıp topluca satacağım uzun süre bozdurmam zaten 🙂
seyma0661 Melosum34 ben düğün altınlarımla arsa aldım arsa 1.5 kat değerlendi ama altınlar 3den fazla 🥲
Deniz4848 Melosum34 külçe alacağım deyin 24 ayar oluyor normale göre tabi daha pahalı kart şeklinde veriyorlar içinde altını var
Minik1tirtil Melosum34 yeni tarihli altın almak mantıklı değil ki en az bir sene bekliyor altın kar yapmak için sonra satınca yine eski tarihli olmuş oluyor
Ftmnnr Melosum34 eğer ki gram altın alacaksınız muhakkak 24 ayar isteyin 22 ayar satarken değer kaybediyor Muş çok da bişi kaybetmiyor ama gene de kaybı oluyor
Deniz4848 Melosum34 günlük değiştiği için bi sormak lazım altın sabah saatlerinde yüksek oluyor ben genelde akşam üstü alıyorum çeyrekten de daha avantajlı her zaman 24 ayar almak Çeyrek ve 22 ayar kaybediyor malesef
Melosum34 Mikrofon0 bende ilk dolar yapıyordum hepsini bozup altin yaptım yapmaya da devam ediyorum o yüzden eksiye girmeyeyim dedim
Melosum34 Minik1tirtil amin inşallah birikim yapacam diye diye 67 den 58 e düştüm bende işte naparsın🤣
Melosum34 Minik1tirtil öyle ama 2017 tarihli vermişti babam dedi çok eski tarihli bu niye böyle bende değiştim:(
Minik1tirtil Melosum34 aklınızda bulunsun boşuna fark vermeyin bizim düğünde 2000 tarihli altın bile takılmıştı bozdurunca bir sorun olmadı 🤣
Minik1tirtil Melosum34 ay belki benim bildiğim yanlıştır bende çok anlamam yatırımdan falan bilenler varsa aydınlatır bizi yeni ile eski arasında fark nedir diye 🙈