xzuzu selamlar daha 3 aylığım 12+3 ve 53 kiloydum 57 oldum ilk zamanlar bulantıdan sadece çorbayla beslenmeme rağmen kilo vermedim aksine aldım şuan iştahım düzeldi sayılır yani normal mi bu hızlı kilo almam demek doğuma kadar çok kilo alacağım anlamına gelir mi yoksa bu bi düzene girermi öneriniz varmı hiç yürüyüş yapmıyorum hep evdeyim bu arada sizler napıyosunuz 15 kiloyu geçmek istemem açıkçası
Serap07 xzuzu ben 12 kilo aldım çok dikkat etmeme rağmen bebişim kilo alamamış halbuki hep yumurta vs ceviz meyve yedim 31. Haftadayim ama ben de şeker çıktı ondan aliyomusum. Dogurunca vercen dedi Dr bn de takmiyom. Yiyom şimdi yoksa bebişim 1 buçuk kilo bile olmamış. Dikkat etmekte iyi değilmiş çocuğum cılız kaldi
Serap07 xzuzu bı de ben Antalya’da yasadigim için 6 ay boyunca evden hiç cikamadim sıcaktan hep yiyip yattım. Siz yiyip yatmayın dolaşıp yaatin😁
gezentianne xzuzu Sadece çorbayla beslendiğiniz süreçte metabolizma hızınız düşmüştür. Eskiden 3 binlik çalışan vücut tamam artık bu kız binlik yiyor diyip ona göre kendini ayarlamkş spnra sizin bulantınız geçtikten sonra tekrar eskisi gibi yiyince hızla kilo almışsınız. Şok diyet mantığı. Önce çabuk verdirir bırakınca daha çok alınır🙃 Benim tavsiyem diyetisyenle ilerlemek ama sizin cok kilonuz yokmuş zaten. İlk gebeliğimde diyetisyenle çalışarak 12. haftaya kadar 3-4 kg vermiştm sonra onu cok düzenli ve sağlıklı bir şekilde 100-200 gr aldm haftada. haftada başlangıç kiloma geldim esas kg 28-30. haftadan sonra bebegin büyümesiyle hızla arttıgından 28-42. hafta arası yine kontrollü bir şekilde 8-9 kg alarak bitirmiştim. (evet 42′de doğurdum🤪) Şimdi 2. gebeliğim 8 haftalıgım yine diyetisyene başlayacağım Bir kaç hafta önce başlasam daha iyi de olurdu neyse benim yapım meyilli almaya
Duruu3 xzuzu nasıl aldın keşke bende alsam 53 başladım 52 kiloya düştüm halada öyleyim 14+2 haftalığım
Leyla988 Ben hiç almadım 75 kiloyum 75lede devam yemeyimde yerinde 24 haftalık hamileyim normalda su içsem kilo alıyorum🤷🏻♀️🤷🏻♀️
gezentianne Leyla988 Kilolu hamile kalanlar pek almıyor ben de sizin gibiydim ama esas kg alımı 30. haftadan sonra başlıyor
Deniz4848 37.haftaya girdim bebek 3 kg ben 7 kg aldım İlk gebeliğimde de 9 kg almıştım Bol yeşillik, bol yürüyüş, karbonhidrattan uzak durdum
xzuzu Deniz4848 ne güzel benim hafif günlük bulantılarım oluyo o yüzden sanki hep açım yersem geççek gibi hissettiğim için kesin ya prilam kullanıyorum her gece bide multivitaminşe k d vitamin damlası
Elfelf475 xzuzu ben yürüyüş ve pilates yapıyorum ama pilatesi düzenli değil haftada 3 gün yürüyüş günlük 8-10 bin adım atmaya çalışıyorum. 24 haftadayım 7 kilo aldım. Ama ben zayıfım doktorum biraz al dedi diye dikkat etmeyi azalttım. Ona rağmen ekmek hamur işi kızartma yemem. Ama bence spor yapmayı alışkanlık edinin. Kilo almaktan ziyade ağırlaşmaz dinç kalırsınız 😁
Jasmine2426 xzuzu 28 hafta 6 kilo aldım 1 aydır hareketsizim son bir haftada 1 kilo geldi dikkat etmek gerekiyor