av0kado Zeybal34 inşallah hepimiz için pozitif olur. Bu yolda yürüyen herkesin kucağını boş koymasın Rabbim 🤲🏻🌼
buse7272722 Zeybal34 bizde hepsi icinde canim yani paket seklinde sadece toplama icin narkoza 340€ ödedik bukadar igneler transfer tüm islemler belirttigim fiyatin içine dahil
buse7272722 koza08 aradilar biraz önce 6 tane yumurtadan 1i kötü cikmis diger 5ini döllemisler 1 tanesi tam döllenmemis 4 tanesi cok güzel bisekilde ilerliyo dedi🐥💘💘😭😭😭 cok mutluyum buna şükrediyorum
simge_a av0kado yumurta toplamadan sonra taze transfere uygun değildim. Embriyolar donduruldu. Rahim dinlendirme ücretini o zaman verildi. Embriyo dondurma ücretini transfer günü ödedik.
rbiaylm buse7272722 döllenmiş yumurtaların embriyoların rahim içine tutunmalarına yardım ediyor canım ben kullandım
koza08 buse7272722 yaaa çok güzel çok sevindim hadi sağlıkla ilerlesinler inşallah diğer tek olan geriden gelir biraz. Benim de sonucum çok şükür ikiye katlamış 🥰❤️
simge_a av0kado işte onu hiç anlayamadım. Sadece 1 kere kan alındı o dönemde o kadar. En saçma gelen ücret oydu bu süreçte
mrp2023 Zeybal34 benim 2.tedavim 30 eylülde başladım, embriyolardan biyopsi alındı genetikte şuanda, bende histeroskopi olacağım sonra transfer hazırlığı nasipse 🤲🏻☺️ Maliyeti hesaplayamadım bile :( sürekli para gitti
Zeybal34 mrp2023 haklısınız. Farkına varmadan para gidiyor. Ama sanırsam ilaçlara fazla para gitmiyor ya. Çünkü 1. Ve 2. Tedaviden kalan ilaçlarla bazen devam ediliyor. Benim 3. Olacak.