Hayallerdualaraemanet140822 baharhanimm yok malesef gidemedim bugün ama yarın sabah gideceğim aklımdasınız haber vericem size
Hayallerdualaraemanet140822 baharhanimm canım ben şimdi çıktım hastaneden çok şükür bebeğin suyu falan iyi dedi bi test vermiştim onun sonucunu da bekleyelim ona göre bakarız dedi
baharhanimm Hayallerdualaraemanet140822 çok şükür 🤲 peki o test sonucu niye bu kadar sürmüş acaba benim sonucum beş dakikada çıkmıştı
baharhanimm Hayallerdualaraemanet140822 amniyon sıvısı mı değil mi diye amnisure testi yaptırmıştım ben
Hayallerdualaraemanet140822 baharhanimm he ben onu tuttuğum de değil dedi bi de kültür tuttu az önce aradı mantar varmış canım
baharhanimm Hayallerdualaraemanet140822 akıntınız devam ediyor mu mantar olunca doktorunuz size ne ilaç verdi Benim akıntım devam edince sürüntü aldı dr üç güne çıkar sonucu dedi büyük ihtimal mantar ama sonucu çıkmadan ilaç yazmayayım dedi
Hayallerdualaraemanet140822 baharhanimm hala devam ediyor mantar da çıkmadı travazol krem yazdı sadece
Hayallerdualaraemanet140822 baharhanimm sürekli devam edince akıntı dün tekrar test verdim ama yok hiç bişey normal dedi