Zeynep6095 Sorum yukarda hanımlar iki gün önce nişanım geldi ama şuan sancım da yok bide sancı olmadan da açılma olyomudur evde anlayablrmyz
Nurcanyokus6 Zeynep6095 anlayamazsiniz ben mesala 6cm açıklıkla hastaneye gidip yarım saatte doguracami bilmiyordum hastnae çantami bile götürmemistim yanımda 😃😂
Esma_nur34 Nurcanyokus6 ilk gebelik miydi sizin benim ilk sancılarım var bu sabah yarım cm di açılma için bişey yaptınız mı
Nurcanyokus6 Esma_nur34 evet ilk gebelikte açılma için merdiven inip çıktım yürüyüş yaptım bunu zaten hamiligim biyuncada yaptım sancılarım basliyincada
Socak300 Zeynep6095 benimde nişan geldi bi hafta önce rahim ağzımında yumuşadığını söylemişti doktor 1 cm açıklık var demişti hafta doğurursun sen dedi yürüyüş yapıyorum plates vs ama daha gelmedi bekliyorum 39+0 dayım
Socak300 Zeynep6095 Allahımm🥹 Rabbiö sağlıkla analı babalı büyütmeni de nasip etsin 🤲🏻 bizlerede hayırlı kolay doğum nasip etsin ❤️
Zeynep6095 Socak300 Aminn canım benim inşallahh Meryem ana otunu kesinlikle yapın çok faydasını gördüm
Socak300 Yumak1 bekleyecek misniz 40 i geçerse 🥹 ben çok tedirginim 40+3 ü de geçerse suni sancı isterim olmadı sezaryen diye düşünüyorum
Zeynep6095 YesimAykut saol canım Allah razı olsun hamd olsun iyiyim ilk doğumda bi haftaya kadar yatmştm kesik dikiş vardı bunda olmadı ayaklandım valla doğumdan snra hamd olsun