hatice_aygun2 yadeee 3 kilo aldım daha bişey almadım oğlan dedi doktor 6 Kasım’da gene gidecem bakalım netleşsin öyle alacam kızımda hissetmiştim bu zamanlar bu ağır canlı galiba sadece bı toplanıyor öyle 🤣💜
babydenanne Ay rekor bende 15+2’yiz bizde cinsiyeti yarın öğreneceğiz inşallah ben 5 kilo aldım en son kızlar öyleydi yarın aldım mı verdim mi göreceğiz 🙈 Hiç midem bulanmadı iştahım en başından beri çok açıktı o yüzden çok aldım ben 🥹
sanslisevval Haftadayız, erkek geliyor dedi doktorumuz, fetal dna ve ultrason temiz çıktı çok şükür şimdilik, şuana kadar 2.5 kilo aldım, bulantım falan olmadı hiç kiloda vermedim ama inşallah çok da kilo almadan bu süreci geçirmek istiyorum bakalım 🥰
Kuumsaal77 yadeee 15 haftalık 2 kg aldım ikinci gebeliğim cinsiyeti net değil , hareket demeyelim de kayma gibi bişey hissediyorum bilemiyorum 😄
Ozge16_ Bişey sorucam kızlar 14 haftalık olduk dün kontrolümüz vardır ama hiç hareket etmedi o kadar uğraştık ama kıpırdamadı, kalp atışı var ama korktum bi sorun yaşamayız dimi başına gelen var mı
hbzkurtt yadeee 15+5 günlüğüz bugun randevum vardı erkekmiş cinsiyet ikili test temiz çıktı. İkinci gebeliğim daha bişey almadım cinsiyetin netleşmesini bekliyordum.