İyi akşamlar, henüz 11 günlük anneyim. Bebeğimi hastane hemşirelerinin öğrettiği şekilde emziriyorum. İlk gün sol memeyi kavramakta zorlandı ve sağ ile ilgili hiçbir problemimiz olmadı. Sol meme ucum çatladı ve yara oldu peşinden sağ meme ucum da çatladı ve yara oldu. Bu süreçte 2.gün gümüş kapak kullanımına başladım ve sol meme ucum 8-9.gün civarı yumuşadı ve iyileşti. Ancak sağ meme ucum bugün hala yaralı ve ilk ağza alışında çok canım yanıyor. İlk haftadan itibaren yine bir hemşire tavsiyesi üzerine garmastan pomat, üstüne lansinoh krem, gümüş kapak, sıcak duş gibi işlemlerle geçirmeye çalışıyorum ama bana mısın demedi. Silikon meme ucu denedim dün onu da bebeğim kabul etmedi ve acıma hiç etkisi olmadı. Bugün ise göğüs kalkanı siparişi verdim. Yara olmadan mı kullanılmalıydı yoksa bu süreçte bana iyi gelir mi? Arada mememde ısınma kızarma gibi şikayetlerim oluyor sağıyor, bebeğimi emziriyorum fakat mastit olursun denildiği için de çok korkuyorum. Deneyimli annelerden yardım rica ediyorum. Bu kesin çözüm ya da bunu yanlış yapmışsın dediğiniz şeyleri merak ediyorum. Şimddien teşekkürler. 👶🏼