Her gittiğimde hastaneye moralimi çok bozuyorlar. Gülerek gidiyorum ağlayaral geliyorum. Bir önceki gittiğimde beyninde küçük küçük kistler var dedi 3lü test yaptılar şimdide trimozom 18 riskli down sendromu olmak ihtimali var dedi başka bir doktor. Ve kistler göremedim ben dedi. Amniyosentez yaptırıp net sonuç alabiliriz dedi istemedim. 2 hafta sonra gelin şeker yüklemesi yapıp bişeylere bakacaklarmış. 6 aralıkta da doppler randevusu vermişler. Kafayı yiyecem sonunda. Evlendim 6 ay önce. 1 düşüğüm oldu 2. Hamileliğimdeyim ve 1 ay önce boşandım. Hamile hamile geldim baba evine. Şimdi de bunlar çıktı benim yüzüm gülmeyecek mi anlamıyorum. Hastaneye gitmediğime gayet huzurlu mutluyum. Ayrıca bebek çok hareketliyim. Sat 16+5 ama 17+4 gelişimi yani crl si. Eski eşime dedim özele git paran var git altını bozdur baktır ona göre hareket edelim diyor. Kesin down sendromu var deseler gebeliği sonlandırtmak ister misn diye sordum. Önce kaçamak cevaplar verdi sonra net değilim tabi sonuçta çocuk bu dedi. Benim de moralimi bozma git baktır dedi. Ben de dedim ki anne karnındaki bebeğe iğne vurup kalbini durdurup ölü doğum yaptırıyorlar öyle aldırma değil dedim. Hala bana bağırıp çağırdı git net Bi cevap al ona göre falan dedi. Ben de gitmeyecem fetal dna da amniyosentez de yaptırmayacam Allah tan gelene razıyım dedim. Arkadaşlar ben çok mutsuzum bu arada Ankara da yaşıyorum. Hastane yüzü görmek istemiyorum doğru mu yapıyorum